Mikkelin Palloilijat ja AC Oulu pelasivat 3-3-tasapelin vaihderikkaassa Ykkösen ottelussa Mikkelin Urheilupuistossa. AC Oulu oli ottelussa kaksi kertaa kahden maalin tappioasemassa, mutta nousi tasapeliin Pekka Wellingin, Kemo Darboen ja Morten Gerster Peipisen maaleilla.

Ottelun avausjakso oli surkealla nurmikentällä tylsä. Peli pyöri pääasiassa keskikentällä ja hienouksia ei juuri nähty. Kummatkin hakivat ratkaisuja suoraviivaisilla ratkaisuilla. Kotijoukkue sai muutaman vaarallisen tilanteen pitkien sivurajaheittojen jälkitilanteista.

Tylsästä avauspuolikkaasti ei ollut tietoakaan, kun joukkueet marssivat takaisin kentälle – toinen jakso upposi taatusti yleisöön.

AC Oulu aloitti jakson vahvasti, kun Iiro Vandell ja Morten Gerster Peipinen pääsivät laukomaan kulmapotkujen jälkitilanteista, mutta Tuomo Hiltunen MP:n maalilla kesti. Kotijoukkue siirtyi 1-0-johtoon 56. minuutilla, kun Jasse Tuominen pääsi laittamaan pallon tyhjiin oikealta lähteneen hyökkäyksen päätteeksi.

Viiden minuutin kuluttua Kemo Darboella oli kaksi laatupaikkaa puskea pallo maaliin, mutta molemmat nikkaukset päätyivät yli maalin. MP lisäsi johtoa 64. minuutilla – Hanley Harrison Edward teki maalin tilanteesta, jonka linjatuomari ehti liputtaa jo kerran paitsioksi. Päätuomari Kalle Mäkinen näki tilanteen toisin hyväksyen maalin.

67. minuutilla AC Oulun keskikentän Matias Ojala kannettiin paareilla pois kentältä nilkan väännyttyä ikävästi pallontavoittelutilanteessa. AC Oulun kavennus nähtiin 72. minuutilla – Pekka Welling survoi Dritan Stafsulan vapaapotkun irtopallon sisään. MP meni toistamiseen kahden maalin johtoon 77. minuutilla, kun Harrison puski kulmapotkun maaliin.

AC Oulu ei kuitenkaan luovuttanut – 81. minuutilla Kemo Darboe toi laivastonsiniset maalin päähän, kun hän ohjasi Wellingin voittaman pääpallon sisään. Tasoitus tuli vain kaksi minuuttia edellisestä, kun Peipisen vasemman jalan laukaus upposi oikeaan alakulmaan. AC Oulu pelasi ottelun lopussa kolmen alakerralla ja riski näytti kannattavan.

Lisäajalla nähtiin vielä todellista urheiludraamaa – MP sai rangaistuspotkun kahden AC Oulun epäonnistuneiden huippupaikkojen jälkeen. Alessandro Marzuoli venyi kuitenkin huipputorjuntaan ja näin ollen pisteet jaettiin lukemin 3-3.