FC Lahden juhlaottelu ei tarjonnut mitään järisyttävää jalkapalloelämystä ja joukkueet päätyivät nollapeliin. Kumpikin joukkue lähti iltaan tarkoituksenaan ottaa kolme pistettä pois kuljeksimasta ja vahvistaa omaa asemaa Veikkausliigan taulukossa. Ilta oli kahden hyvin puolustaneen joukkueen taistelu, joka päätyi kummankin lievään pettymykseen.

Ottelun alussa reilun viiden minuutin pelin jälkeen alkoi jo tapahtua, mutta ei maalien merkeissä. Lahtelaisten Timi Lahti antoi pitkän avauksen omalta alueelta, joka kaartui oululaisten rankkarialueen rajoille asti. Palloa yritti tilanteessa tavoitella FC Lahden Macoumba Kandji ja AC Oulun Yann Fillion. Tilanteessa kuitenkin yhteentörmäyksessä Kandji jäi tilanteessa kakkoseksi ja tipahti maahan makoileen. Päätuomari Simani Peiman kuitenkin näki tilanteessa keltaisen kortin arvoisen virheen Fillionin toiminnassa ja lahtelaiset pääsivät antamaan vaparia hyvästä paikasta.

Pallon taakse vaparia ampumaan meni FC Lahden Eemeli Virta, joka veti yllättäen pallon muurin alta. AC Oulun maalilla kuitenkin Yann Fillion oli tilanteessa hereillä ja kauhoi pallon syliinsä eikä maaliverkot soineet.

Reilun 16 minuutin jälkeen FC Lahden kulmatilanteessa Arlind Sejdiun keskitys tipahti oululaisten maalin eteen, missä kukaan kenttäpelaaja ei kerinnyt irtopalloon, vaan Fillion korjasi sen talteen.

Pelikello kerkesi 24. minuutille, kun lahtelaiset olivat rakentelemassa hyökkäystä. Oululaisten Sergei Eremenko katkaisi rakentelut päättäväisesti ja riisti pallon. Samu Alanko sai Eremenkon riistopallon haltuunsa ja lähti nopeaan vastahyökkäykseen. Dennis Salanović oli myös hyvässä vauhdissa puolustuslinjan lähellä, johon Alanko sai pallon syötettyä. Salanović pääsi tilanteessa läpiajoon ja nokikkain maalivahti Antonio Regueron kanssa. Liechtenstanilainen päätti nostaa pallon yli lahtelaisten maalivahdin, mutta se päätyi ohi maalin.

Vajaan puolen tunnin kohdalla lahtelaisten Teemu Penninkangas keskitti vasemmalta laidalta boksin sisään, mutta kova keskityspallo suuntautuikin suoraan maalin takanurkkaa kohti ja Fillion joutui venymään komeaan torjuntaan.

Ottelua oli pelattu reilu 40 minuuttia, kun FC Lahden Penninkangas pääsi taas nousemaan vasemmalta laidalta ja hän päättikin syöttää toiseen aaltoon yllättäen täysin vapaana boksin sisällä olleelle Altin Zeqirille. Hän yritti päästä vetämään, mutta oululaisten puolustuksessa eteen liukui ensin Rafinha ja heti perään Ruxi. Lopulta tilanteessa pallo pomppi maalin eteen takaisin Penninkankaalle, joka oli jo tilanteessa kerinnyt paitsioon.

Pari minuuttia myöhemmin lahtelaisten Zeqiri pääsi vuorostaan keskittämään vasemmalta laidalta oululaisten maalille. Roikkupallo päätyi lopulta Kandjille, jota AC Oulun Ruxi pääsi sopivasti häiritsemään ja pallo päätyi lopulta lahtelaisen olkapään kautta yli maalin.

Toisella jaksolla painopiste muuttui ottelun loppua kohti koko ajan enemmän AC Oulun kenttäpuoliskolle. Lahtelaiset pystyivät luomaan painetta ja oululaiset olivat paikoin helisemässä, mutta onneksi AC Oulun puolustus oli erinomainen.

Toinen jakso kuitenkin alkoi kohtuullisella paikalla oululaisille, kun Salanović toi vasemmalla palloa ylöspäin ja päätti leikata keskemmällä rankkarialueen rajalle, josta hän laittoi painavan laukauksen kohti maalia. Tällä kertaa Reguero oli tilanteessa vahvempi ja koppasi pallon itselleen.

Hetkeä myöhemmin toisella kenttäpuoliskolla taas lahtelaisten Sejdiu antoi keskialueelta pystysyötön Zeqirille, joka vastaavasti myös leikkasi keskelle ja antoi jalan laulaa. Kova kuti maalia kohti, mutta AC Oulu Yann Fillion venyi nyrkkeineen laukauksen eteen.

Hetken päästä oltiin taas toisessa päässä, jossa Sergei Eremenko ja Usman Sale pyörittivät palloa. Tilanteen päätteeksi Sale pääsi rankkarialueen sisään ja laukoi kovan vedon, mutta kierteinen pallo painui takayläkulmasta ohi.

Reilun 76 peliminuutin jälkeen lahtelaisten Matti Klinga löysi Zeqirin jälleen vasemmalta laidalta oululaisten boksin sisältä ja hän pääsi tykittämään palloon. Tällä kertaa AC Oulun Eremenko kerkesi pallon ja maalin väliin. Tilanteessa irtopallo päätyi boksin ulkopuolelle. Palloon pääsi Eemeli Virta, joka keskitti maalin eteen. Keskityspalloon yritti päästä Kandji, mutta taas tälläkin kertaa Yann Fillion nousi esiin ja koppasi pallon itselleen.

Ottelun 81. minuutilla Lucky Opara nosti hyökkäystä ylöspäin vasemmalla laidalla ja hän keskitti lahtelaisten rangaistusalueelle. Pallo päätyi hieman onnekkaasti monen pelaajan ohi oikealle laidalle Salelle, joka pääsi uudelleen tykittämään boksin sisällä, mutta tällä kertaa kova kuti painui etuyläkulman ohi.

Oululaisten ilta vaikeutui reilun 85 minuutin jälkeen, kun lahtelaisten Eemeli Virran vedon päätteeksi vetojalka kopsahti Anselmi Nurmelaa jalkaan, joka joutui poistumaan kentältä loppupeliksi kivuliaan näköisesti ontuen. Tässä vaiheessa AC Oulun vaihdot oli jo käytetty, joten loppuaika ja viiden minuutin lisäaika oli pelattava alivoimaisena.

Loppuajan paine oli koko ajan AC Oulun boksilla. Lahtelaiset loivat painetta, mutta oululaisten puolustus kesti. Lopulta kuitenkin puolustuksen hyvien otteiden vuoksi ei FC Lahti päässyt luomaan painostuksesta huolimatta yhtään kovin vaarallista maalipaikkaa. Näin pisteet tasattiin lopulta 0-0 lopputuloksella.