AC Oulu otti toisen peräkkäisen voiton, kun EIF kaatui Tammisaaren keskuskentällä lukemin 0-2. Laivastonsinisten maalit merkittiin Henry Mäkäräisen ja Kemo Darboen nimiin.

Ottelu sateisella ja pienellä, mutta hyväkuntoisella kentällä alkoi AC Oulun hallinnalla. Alkuminuuteilla ei huippupaikkoja nähty, mutta kun ottelukello pyörähti 10. minuutille vierasjoukkue siirtyi 0-1-johtoon. Pallon sisään survoi Henry Mäkäräinen Tuure Siiran laukauksen kakkospallosta. Tilannetta edelsi AC Oulun erittäin hieno pitkä hyökkäys.

Seuraava huippupaikka tuli 18. minuutilla, kun liukas kenttä teki kepposet EIF-topparille. Pallo tuli hieman yllättäen Aapo Heikkilän jalkaan ja laukaus viipyi hieman. Pallo oli jo lipua maaliviivan yli, mutta EIF-puolustaja siivosi tilanteen kalkkiviivoilta kulmapotkuksi. Vierasjoukkueen erikoistilanteet olivat läpi ottelun erittäin vaarallisia.

Tammisaareen paluun tehnyt AC Oulun entinen hyökkääjä Mamadou Konate vastasi kotijoukkueen avausjakson parhaasta paikasta. Norsunluurannikkolaisen läpiajo päättyi kuitenkin aikailuun ja huippupaikka jäi käyttämättä. AC Oululla oli avausjaksolla useampi tilanne lisätä johtoa, mutta tauolle siirryttiin 0-1-lukemissa.

Toinen jakso ei ollut vierasjoukkueelta parasta mahdollista peliä. Pallonhallinta ei ollut avausjakson kaltaista, mutta toisaalta vierasjoukkue pidettiin kaukana maalipaikoilta aina viimeistä kymppiä lukuunottamatta. Se olikin kotijoukkueen vahvin jakso ja AC Oulu oli pahasti ottavana osapuolena. Ensin 84. minuutilla EIF:n brassivahvistus Kaufmann ampui vapaapotkun kohti alakulmaa, mutta loisto-ottelun pelannut maalivahti Johannes Wentin torjui tilanteen. Seuraava hässäkkä syntyi 90. minuutilla. Ensin Wentin torjui puskupallon kulmaksi ja seuraavasta tilanteesta pallo tippui jo hieman tuurilla Wentinin käsiin suoraan ylärimasta.

Lisäajan viimeisillä hetkillä Kemo Darboe kaunisteli lukemat 0-2:een. Gambialainen riisti pallon EIF-vahti Viljalan jalasta ja pääsi siirtämään pallon tyhjään maaliin. Näin ollen vierasjoukkueen uskollinen kannattajajoukkue pääsi tuulettamaan voittoa yhdessä joukkueen kanssa.