AC Oulu kävi ryöstöretkellä Pietarsaaressa voittamalla FF Jaron lukemin 2-0. Laivastonsinisten maaleista vastasivat Jair ja Alberto Alvarado Morin.

Ottelun avausjakso oli pitkään todella tarkkaa peliä. Nolla nollaa pidettiin taululla todella pitkään. Ensimmäinen huipputontti nähtiin kotijoukkueen toimesta 39. minuutilla, kun Felix De Bona pääsi yrittämään täysin vapaasti Jairin pallomenetyksestä omalla kuudentoista-alueella. Pallo painui kuitenkin ohi maalin.

Vain kaksi minuuttia pallonmenetyksestä, Jair kuittasi homman toisessa päässä riistämällä pallon Jaron maalipotkusta, iskien pallon maaliin. Vieraat johtoon 0-1.

Toisella jaksolla peli avautui avausjakson varovaiseen peliin verrattuna. Tilanteita alettiin näkemään molemmissa päädyissä. Jaron kannalta homma vaikeutui 79. minuutilla Kareem Moooseksen ulosajolla. Vain kolmea minuuttia myöhemmin Alberto Alvarado Morin iski loppulukemat 0-2:een Aleksi Gullstenin hankkimasta rangaistuslaukauksesta.