AC Oulun A-juniorit nappasivat jo kauden toisen voiton, tällä kertaa MP:n kustannuksella.

Peli oli kauden ensimmäinen ottelu joka pelattiin ulkona. Ensimmäinen puoliaika oli vielä hakemista, vaikka Laivastonsiniset hallitsivat selkeästi ja loivat muutaman maalipaikankin. Samalla isäntäjoukkue MP pyrki luomaan maalintekopaikkoja nopeista vastahyökkäyksistä.

Toinen puoliaika oli täynnä tilanteita ja paine oli suurimmaksi osaksi MP:n päädyssä. Muutaman kerran isäntien vastahyökkäykset onnistuivatkin, mutta oululaiset saivat pidettyä nollan omassa päässä. Kun isäntäjoukkue ei maalinteossa onnistunut, näytti vierasjoukkue AC Oulu parastaan ja iski toisella puoliajalla taululle lukemat 0-2. Ensin 53. minuutilla maalinmakuun pääsi Valtteri Tikkanen ja ottelun loppupuoliskolla 81. minuutilla Ville Värjyvirta iski Laivastonsinisille päivän toisen osuman.

Voitto oli nuorelle oululaisjoukkueelle ansaittu, eikä voiton merkitystä vähentänyt se, että AC Oululla oli mukana Mikkelissä vain 14 pelaajaa. Särkymävaraa ei siis kovinkaan paljoa ollut. Seuraavan kerran A-juniorit pelaavat sunnuntaina 28. helmikuuta kello 14 Heinäpään Arina Areenalla. Vastustajaksi tuolloin saapuu Tampereen Ilves.