fbpx
Ravintola Pekuri Temrex Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Moku Allin matala

Ykkösen toinen kierros käyntiin – AC Oulu isännöi MYPA:a lauantaina Raatissa

4.9.2020 09:48 Ennakko

 

AC Oulu ja MYPA kohtaavat Ykkösen toisen kierroksen avausottelussa Raatin stadionilla lauantaina klo 17.00 alkaen.Daniel Rantanen ja kumppanit haluavat tarjota kotiyleisölle kolme pistettä (Kuva: Elias Mustonen)

 

Ykkösen kausi saavutti keskiviikkona puolivälin eli kaikki sarjan 12 joukkuetta ovat pelanneet kukin 11 ottelua. AC Oulu löytyy yhä sarjan piikkipaikalta - Jyrki Aholan suojatit ovat onnistuneet voittamaan kahdeksan ottelua ja kolme kertaa pisteet on jaettu tasatuloksin. Saldo oikeuttaa 27 pisteeseen. Niskaan hengittävät kuitenkin FF Jaro 23 pisteellä ja KTP 22 pisteellä. Sarjan toisesta puolikkaasta on tulossa todellinen jännitysnäytelmä.

 

Lauantain vierasjoukkue MYPA löytyy tällä hetkellä viidellä pisteellä sijalta 10. Myllykoskilaisten kausi on ollut vaikea, mutta toisinaan se on esittänyt erittäin lupaavia otteita. Edellisessä ottelussa keskiviikkona voitto KPV:stä oli alle minuutin päässä. MYPA:lla on yhteistyösopimus Veikkausliigassa pelaavan HIFK:n kanssa, joten punapaitojen kokoonpano hieman elää ottelusta toiseen.

 

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolme kertaa. Näistä yksi päättyi AC Oulun voittoon ja kaksi kertaa pisteet jaettiin tasatuloksella. Kuluvalla kaudella AC Oulu haki Myllykoskelta tiukan 2-1-voiton Anselmi Nurmelan ja MYPA-puolustaja Ahmed Ahmedin omalla maalilla.

ENNAKKOKOMMENTIT

- MYPA on pelannut viime aikoina tulosten valossa ailahtelevasti, mutta laadullisesti heidän pelinsä on kehittynyt edellisestä kohtaamisesta. Joukkueessa on hyviä yksilöitä, joiden kanssa pitää olla tarkkana. Mikkelin reissun jälkeen ollaan keskitytty siihen, että saadaan joukkue fyysisesti ja henkisesti hyvään vireeseen. Mikkelissä meidän toisen jakson pelissä oli paljon hyvää ja niitä juttuja pitää saada monistettua. Edellisen kotipelin esityksestä jäi paljon hampaankoloon, joten olen varma että lauantaina voidaan tarjota kotiyleisölle parempaa, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

Ainoa varma poissaolija on maajoukkuekomennuksella oleva Jere Kallinen. Mikkelin reissulta pienen alaraajavamman vuoksi puuttunut Juho Mäkelä palaa kokoonpanoon.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - MYPA

Lauantaina 5.9. klo 17.00

Raatin Stadion

 

Osta lippu ennakkoon!

 

Irtolippuja myynnissä myös portilla (pääkatsomo ja aurinkokatsomo kaupunki)

 

Infoa ottelujärjestelyistä elokuun otteluissa (AC Oulu pidättää oikeudet muutoksiin)

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Veikkausliiga