Ennakko Edustus

AC Oulu saa huomenna lauantaina vieraita Kotkasta. Sarjan kolmella voitolla aloittanut FC KTP tulee mittamaan kotijoukkueen iskukyvyn Raatissa kello 17:00 alkavassa ottelussa.

Kotkassa tapahtui talven aikana odotettu muutos, kun FC KooTeePee ja KTP yhdistivät voimansa. FC KTP nimellä operoiva joukkue on vahvistunut viime kaudesta ja tavoittelee tosissaan nousua Veikkausliigaan. Valkovihreät ovatkin aloittaneet sarjan todella vakuuttavasti – kolmesta ottelusta se on ottanut yhtä monta voittoa maalierolla 8-1.

Hyökkäyspäässä SJK:sta lainalle saapunut Jussi Aalto on tykittänyt alkukauden aikana peräti viisi osumaa. Aallon takana tulivoimasta vastaavat myös Samuli Kaivonurmi sekä AC Oulua viiden kauden ajan edustanut Joni Mäkelä, joka löysi usean yrityksen jälkeen uuden osoitteen Kotkasta. Alakerrassa jöötä pitävät paluumuuttaja Tuomo Turunen sekä kookas maalivahti Kert Kutt.

Sami Ristilän miehistö muistetaan jo viime kaudelta erittäin kurinalaisesti puolustavana joukkueena, joka käyttää vastahyökkäykset sekä maalipaikat tehokkaasti hyväkseen. Kuluvalle kaudelle Ristilä on saanut hyökkäyspelaamiseen lisää pallonhallintaa ja kontrollia.

AC Oulun leirissä lähdetään parantamaan edellisestä ottelusta. Tappioitta kulkevat laivastonsiniset ovat jääneet kahdessa edellisessä ottelussa harmittavasti tasapeliin.

– Pallonhallinnan sekä pelin avaamisen täytyy olla paremmalla tasolla, kuin HIFK-ottelussa. Meidän täytyy löytää maltti ja rauhallisuus pallon kanssa ollessamme, mutta toisaalta pitää ja säilyttää raivosa tahtotila oman maalin varjeluun, joka etenkin kahdessa kauden avausottelussa oli huippuluokkaa. Kotka on tällä hetkellä sarjan paras joukkue ja me lähdetään haastamaan heitä kotikentällä rohkeasti. Meidän täytyy ottaa isännän rooli ja näyttää kaapin paikka, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen niittaa.

AC Oulun kokooonpanosta on varmuudella poissa ainoastaan pelikieltoaan sovittava Morten Gerster Peipinen. Muutamalla pelaajan kohdalla pelikunto ratkeaa vasta pelipäivänä.

AC Oulu – FC KTP
lauantaina 17.5. klo 17:00
Raatin stadionilla

Tervetuloa!

Kalevan kumppanikortilla kaksi yhden hinnalla aurinkokatsomoon!

KATSO 8 EURON SELOSTETTU LIVESTREAM-LÄHETYS TÄSTÄ LINKISTÄ>> 

Lue ACIAA-lehti tästä>>

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle

ACOTV

Otteluennakko