Ennakko Edustus

AC Oulu pelaa harjoituskauden viimeisen treenipelin AC Kajaania vastaan lauantaina 16.4. kello 18.

Sanotaan että kaikki loppuu aikanaan. Niin päättyy myös Laivastonsinisten harjoituskausi. Viimeistä viedään, kun AC Oulu matkustaa lauantaina ilta-aikaan kello 18 pelattavaan harjoitusotteluun. Ottelu on samalla viimeinen ennen Ykkösen kauden avausta. AC Kajaanille ottelu on samalla valmistava peli, koska kajaanilaisseura kohtaa Suomen Cupissa suurseura HJK:n noin viikon kuluttua torstaina 21. päivä. 

Kaimaseurat AC Oulu ja AC Kajaani ovat kohdanneet historian saatossa vain neljä kertaa. Kolme virallista ottelua sekä yksi harjoitusottelu, jonka voittajana on joka kerta ollut laivastonsininen joukkue. AC Kajaani pelasi siis kaudella 2013 Ykkösessä, jonka jälkeen se on pelannut Kakkosen Pohjoislohkossa. 

AC Oulu aloittaa kautensa reilun viikon päästä sunnuntaina 24.4. kello 16 Kauniaisissa, jossa vastassa on GrIFK. 

Kokoonpanotilanne

Juuso Kemppainen on tekemässä paluuta rosteriin ja osallistuu jo ehkä ensi viikolla pallollisiin harjoituksiin. Lisäksi Anselmi Nurmela nähtänee myös ensi viikolla joukkueen treeneissä. Niklas Jokelainen ja Samuli Leppälä ovat nuorten lupaavien pelaajien teho-leirillä. Lisäksi poissa kokoonpanosta ovat pitkäaikaispotilas Antti Peura ja varusmiespalvelusta suorittava Pekka Welling

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko