Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Voiton metsästykseen Valkeakoskelle – kisastudio Wingerissä

15.5.2018 15:22 Ennakko

 

AC Oulu pyrkii jatkamaan voittojen tiellä, kun se matkustaa keskiviikkona legendaariselle Tehtaan kentälle Hakan vieraaksi. Klo 18.30 alkava ottelu nähdään suorana Elisa Viihteellä sekä Wingerissä.Jere Aallikko (kuvassa) ja Toni Tahvanainen saalistivat HIFK:ta vastaan tehot 1+1 (Kuva: Elias Mustonen)

 

Ennen keskiviikkoa molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua. AC Oulu koki sarja-avauksessa tappion Kajaanissa, mutta kuittasi kotiottelusta komean voiton HIFK:ta vastaan lukemin 3-1.

 

Valkeakoskelaiset ovat pelanneet saldolla tappio ja tasapeli, joten keskiviikkona nähdään taatusti voitontahtoinen kotijoukkue. Sama pätee vierasjoukkueeseen, joka janoaa voittoa, joka nostaisi pistesaldon kuuteen eli sarjan kakkospaikalle pisteen KPV:n perään.

 

Ennakkoon kaavailtu tasaisuus on pitänyt kutinsa avauskierroksilla, sillä Ykkösen joukkueista kaikki ovat saalistaneet sekä menettäneet pisteitä jo kahden kierroksen jälkeen. Voitot ovat siis arvokkaita, eikä tasapeleillä pitkälle pötkitä.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Pientä flunssa-aaltoa on ollut liikkeellä, mutta muuten meno on ollut oikein hyvä HIFK-voiton myötä. Sillä ei saa enää keskiviikkona pistettäkään, joten uusi lataus on tehtävä. Tarkoituksena on jatkaa siitä mihin jäätiin. Vastaan saamme etenkin puolustussuuntaan hyvin organisoidun joukkueen, joka kykenee myös pallonhallintaan ja vaarallisuuteen hyökkäyspäässä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne ennakoi.

KOKOONPANOTILANNE

Kokoonpanosta ovat sivussa kuumeen vuoksi Aleksi Gullsten ja jalkavaivaa yhä paranteleva Josue Soto.

SEURAA HEITÄ

Hakan riveissä nähdään myös AC Oulussa kaudella 2010 esiintynyt väkkärä Jean Fridolin Nganbe Nganbe.

LISÄTIETOJA

Ottelu näytetään Elisa Viihteeltä.

 

Kisastudio myös Ravintola Wingerissä (Aleksanterinkatu 21).

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen