Ennakko Edustus

AC Oulu ja VPS kohtaavat Veikkausliigan avauskierroksella Vaasassa kello 17.00 alkavassa ottelussa. Ottelua voi seurata suorana kotisohvalta Ruutu+ -palvelusta.

Talvikausi on takana ja tänään alkaa Veikkausliiga 2022. Pitkään odotettu alku päästään starttaamaan, vaikka läpi Suomen onkin talviset olosuhteet. AC Oulu matkustaa tänään Vaasaan, jossa se kohtaa Vaasan Palloseuran avauskierroksen ottelussa.

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigaan noussut VPS lähtee tämän päivän otteluun pienen yliotteen kanssa, jonka he saivat Liigacupin ensimmäisellä kierroksella voittamalla Laivastonsiniset 1-0. Vaasalaiset ovat vahvistuneet viime kaudesta, vaikka Ykkösen runko on säilynyt, niin he ovat saaneet hankittua merkittäviä vahvistuksia. Tällä kaudella nousija ei lähde yrittämään Veikkausliigaa Ykkösen miehistöllä, joten Vaasasta on todennäköisesti vaikeaa hakea pisteitä. Liiganousija haluaa varmasti myös näyttää, joten taistelutahtoa luulisi tänään näkyvän kentällä.

AC Oulu lähtee Vaasaan hakemaan revanssia talven Liigacupin ottelusta ja kolme pistettä kiiluu silmissä. Oululaiset pääsevät otteluun todella hyvästä tilanteesta, kun sairastupa on lähes tyhjä ja kentälle voidaan jalkauttaa ehyt joukkue. Ensimmäinen Vaikkausliigakierros, joten tästä olisi hyvä saada hieno startti kaudelle. Tänään tullaan todennäköisesti näkemään myös hyvin periksiantamaton oululaisryhmä ja ottelusta on odotettavissa tiukka vääntö Elisa Stadionin tekonurmella.

Tästä se taas alkaa! Veikkausliigakausi 2022!

Kommentit

“Luottavaisin ja positiivisin mielin lähdetään otteluun. Joukkue on terve ja kunnossa. Vastassa on nousijajoukkue täynnä intoa. Hieman haastava keli. Odotan hienoa tapahtumaa. Jos pelataan kuten on treenattu, niin voitto on lähellä.”, kommentoi valmentaja Rauno Ojanen Veikkausliigan avausta.

Kokoonpanotilanne

Kokoonpanosta poissa on Joona Lohela.

Seuraa heitä

”Vepsun pelaajatilanne on arvoitus. Heillä on paljon kokeneita pelimiehiä. Uusista mielenkiintoisin on ehkä Backaliden. Meiltä kannattaa seurata eniten kaikkia kentälläolijoita.”, summaa Ojanen mielenkiintoisimmat seurattavat.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko