Ennakko Edustus

AC Oulu matkustaa tänään Kuopioon KuPSin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.00. Ottelua voi seurata yhteistyökumppanien Jumprun, Oluthuone Leskisen ja Bar Wingerin tiloissa. Kohtisohvalta sen voi nauttia Ruutu+ -palvelusta. Liput paikan päälle tiketti.fi (Päätykatsomon lipulla AC Oulun kannattajien katsomoon).

Illalla on luvassa kierroksen kärkikamppailu, kun AC Oulu kohtaa KuPSin. Sarjataulukossa ennen tätä iltaa kuopiolaiset johtavat sarjaa tasapistein HJK:n kanssa, jonka Laivastonsiniset voittivat edellisellä kierroksella vierasottelussa 0-1. Oululaiset ovat sarjassa sijalla neljä ja Veikkausliigassa kolmen ottelun voittoputkessa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli kuopiolaisten näytös omasta tehokkuudesta ja puolustamisesta. AC Oulu ei pystynyt maalintekoon ja kuopiolaiset niittasivat paikoistaan sisään, joten siitä ottelusta ei paljon seliteltävää jäänyt. Edellisellä kierroksella kuopiolaiset hävisivät FC Hongalle ja sitä ennen kärkikamppailu HJK:a vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin. Kallaveden äärellä on siis oltu yllättävän tehottomia Oulun vierailun jälkeen, kun kolmessa viimeisessä Veikkausliigan ottelussa on vain yksi tehty maali, kun alkukaudesta juuri tuo tehokkuus on ollut kuopiolaisten ase. Nähtäväksi jää onko tänään vielä ruuti kuivaa vai onko se kastuneena edelleen Kallaveden roiskeista.

AC Oulu lähtee otteluun kolmen voiton saattelemana Veikkausliigan osalta. Suuren yleisön yllätykseksi joukkue kävi hakemassa pisteet Helsingistä HJK:n juhlaottelusta, mutta niin suuri yllätys se ei ollut kuitenkaan joukkueelle, joka on todistanut olevansa Joukkue iso jiillä. Illasta toiseen pelaajat ovat olleet valmiita antamaan kaikkensa kentälle ja se näkyy tuloksissa. Alkukauden varjo on väistynyt ja joukkueessa on tällä hetkellä todella hyvä henki päällä. Tänään tuota joukkueen taistelumentaliteettia taas tarvitaan, jotta savolaiset saadaan nurin. Vaikka KuPS lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina, niin AC Oululla on kyllä sanansa sanottavana tämän illan matsissa. Odotettavissa on jännittävä ja kiivas ottelu.

Hieno peli taas tulossa, toinen peli putkeen sarjan kärkijoukkueita vastaan. Klubi-pelin jälkeen ollaan palauteltu pitkästä vierasreissusta, käyty taktisia asioita läpi kevyillä treeneillä ja videoiden muodossa. Edellisestä pelistä voitto alla, joten joukkueessa on tosi hyvät fiilikset ja hyvistä lähtökohdista päästään haastamaan KuPSia.

Hyökkääjä Niklas Jokelainen

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko