Ennakko Edustus

Tänään se vihdoin alkaa! Eurolopputurnaus ja taistelu Europaikasta. Joukkue kohtaa ensimmäisessä ottelussa Seinäjoen Jalkapallokerhon. Ottelu alkaa klo 18.00 OmaSp Stadionilla Seinäjoella. Oulussa ottelua voi seurata livenä Laivastonsinisten yhteistyökumppaneiden tiloissa Jumpru Pubissa, Oluthuone Leskisessä ja Bar Wingerissä. Kotisohvalta pelin näet livenä Ruutu+ -palvelussa.

AC Oulun seurahistorian toistaiseksi isoin ottelu pelataan tänään Seinäjoella, jossa Eurolopputurnauksen ensimmäisessä vaiheessa tulee vastaan SJK. Joukkue lähtee tavoittelemaan Laivastonsinisten ensimmäistä Europaikkaa. Juhlakausi päättyy siis huimaan pudotuspelimuotoiseen turnaukseen, jossa voittajat jatkavat ja häviäjät lähtevät talviunille.

SJK on voittanut ylemmässä loppusarjassa vain yhden ottelun ja pelannut yhden tasan. Muuten loppusarja on sujunut mollivoittoisesti, mutta edellisessä ottelussa heillä oli voimakasta kierrätystä, joten se voidaan jättää omaan arvoonsa muiden otteluiden vertailussa. Seinäjokiset ovat siis valimistautuneet tämän illan otteluun hyvin ja Turun reissulla säästeltiin tätä päivää varten. Heille sopi kumpikin alemman loppusarjan joukkue vastaan ja he ovat pystyneet kaatamaan niin oululaiset kuin vaasalaiset tälle kaudelle. Seinäjoella halutaan tosissaan jatkaa Europelejä, kuten tälläkin kaudella, joten vastus tulee olemaan hyvin vaikea Laivastonsinisille.

Oululaisten varmistettua Haastajasarjan voiton pelit kääntyivät alavireisiksi ainakin tulosten osalta ja tämän illan taistoon Laivastonsiniset lähtevät kahden ottelun tappioputkessa. Henki on silti joukkueessa hyvä eikä syytä paniikkiin ole, joten AC Oulu on valmis historiansa ensimmäisen Europaikan metsästykseen. Joukkue lähtee iltaan altavastaajana, mutta se sopii varmasti oululaisille. Tiukan paikan tullen joukkue on osoittanut sitkeyttään ja taistelutahtoa, joten niitä elementtejä tullaan varmasti näkemään myös tänään. Joka tapauksessa illan ottelusta on odotettavissa kiihkeä kamppailu, josta ei varmasti tunnetta puutu.

Kauden tärkeimmät matsit on nyt edessä. Mahtavaahan näissä karkeloissa on olla messissä! Nämä pelit on olleet jo mielessä pidempään ja huomenna ne vihdoin alkaa.

SJK:lla on ollut nousujohteinen kausi ja mitä pidemmälle kausi meni, niin he paransivat omaa pelaamistaan. Heillä on paljon hyviä pelaajia, joten varmasti kova vääntö tulee. Seinäjokiset ovat perustaneet oman pelaamisensa vahvasti pallonhallintaan ja he varmasti pitävät kiinni tästä myös keskiviikkona.

Meillä on hyvä tilanne oman pelaajiston suhteen ja kaikki venataan vaan, että tuomari jo puhaltaisi pilliin. Ollaan valmiita!

Apuvalmentaja Teemu Tavikainen

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko