Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa tänään Liigacupissa Kuopion Palloseuran ja vain voitolla on mahdollisuus jatkoon. Ottelu alkaa kello 18.00 Heinäpään jalkapallohallissa.

AC Oulu saa tänään kotiotteluun todella kovan haasteen, kun KuPS saapuu Ouluun Liigacupin lohkovaiheen viimeiseen otteluun vastustajaksi. Oululaisten ainoa mahdollisuus jatkoon pääsyn varmistamiseksi on voitto. Laivastonsiniset ovat C-lohkon hännillä yhdellä pisteellä, joka tuli tasapelistä Seinäjoella. Lohkon kärjessä on SJK neljällä pisteellä.

KuPS on tällä hetkellä lohkon toisella paikalla kolmessa pisteessä tasapistein vaasalaisten kanssa. Kuopiolaiset voittivat ensimmäisellä kierroksella VPS:n ja hävisivät edellisellä kierroksella SJK:lle samalla viikolla, kun tänään pelattava ottelu oli myös tarkoitus pelata. Palloseura pyysi AC Oululta ottelusiirtoa, koska he eivät saaneet joukkuetta jalkeille sairastumisten vuoksi, mutta Seinäjoen ottelua ei siirretty.

Viime vuosien kestomenestyjä Kallaveden rannalta lähtee tänään selvänä ennakkosuosikkina otteluun. KuPS on monella mittarilla vahvempi, mutta AC Oululla ei ole tarkoitus antaa tänään pisteitä itään. Illan ottelussa nähdään varmasti taisteleva oululaisnippu, joka haluaa jatkoon Liigacupissa.

Kommentit

“Kuortaneen leirin jälkeen ollaan keskitytty palautumiseen ja tietysti tulevaan otteluun sekä siihen valmistautumiseen. Videoita on katsottu paljon ja meillä on vahva usko, että emme enää sorru edellisen pelin ongelmiin uudelleen. Oman pelaamisen parantaminen on tässä vaiheessa kautta tärkeintä ja siinä on vielä hiottavaa niin hyökkäys kuin puolustus päässä.”, kommentoi valmentaja Teemu Tavikainen lähtökohtia illan otteluun.

Kokoonpanotilanne

Tänään ottelusta poissa kokoonpanosta ovat Samu Alanko Zarta, Niklas Jokelainen, Otso Liimatta ja Dennis Salanović.

Seuraa heitä

Janis Ikaunieks ollut peleissä erittäin vaarallinen hyökkäyssuuntaan ja tulee varmasti täyttämään Upin jättämää aukkoa KuPSin hyökkäyksessä. Varmasti myös kuopiolaisten puolelta hyvin tiedetään, että tiukoissa paikoissa Mosa pystyy pelin kääntämään omilla positiivisilla peliteollaan. Nämä pelaajat varmasti ovat isossa roolissa kummankin joukkueen hyökkäyspään ratkaisuissa.”, nostaa Tavikainen seurattavaksi illan ottelussa.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko