Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Visor otteluennakko: kenraalissa vastassa SJK

23.4.2021 22:00 Ennakko

 

AC Oulun viimeinen harjoitusottelu ennen Veikkausliigan alkua pelataan lauantaina OmaSp Stadionilla. SJK isännöi Laivastonsinisiä klo 16.00 alkavassa kamppailussa.AC Oulun viimeinen harjoitusottelu ennen Veikkausliigan alkua pelataan Seinäjoella lauantaina (Kuva: Elias Mustonen)

 

Veikkausliiga alkaa tulevana viikonloppuna, mutta vauhtiin pääsevät vasta Euroopassa kesällä esiintyvät seurat eli HJK, Inter, KuPS ja FC Honka. Muut joukkueet joutuvat vielä jatkamaan pitkään harjoitusotteluiden putkea. AC Oulu kohtaa sarja-avauksessa Ilveksen maanantaina 3.5. klo 18.30 Raatin stadionilla.

 

Lauantaina AC Oulu matkustaa Seinäjoelle, jossa se kohtaa kotijoukkue SJK:n klo 16.00. Puitteet ovat kunnossa, sillä OmaSp Stadion on paikka, jossa jalkapalloa todella kuuluu pelata. Ottelu on AC Oulun ensimmäinen vierailu vuonna 2016 valmistuneella stadionilla. Yleisöä ei valitettavasti vieläkään pääse paikalle, mutta SJK näyttää ottelun suorana Spiideo-palvelussa. Hintaa striimillä on 4,90€.

 

Joukkueet kohtasivat talvella Suomen Cupin avausottelussa Heinäpään jalkapallohallissa. Ottelu oli erittäin tasainen, mutta SJK otti 1-0-voiton.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Rovaniemellä oli tosiaan avausjaksolla hyviä juttuja pelissä ja tärkeää oli ottaa voitto, sillä voittoja nimenomaan pitää oppia ottamaan. Meillä on treeneissä hyvä meininki ja sarjan alku häämöttää ja sen kyllä huomaa - semmoinen odottava tunnelma. Lauantaina päästään pelaamaan hienoissa puitteissa kovan budjetin ja tason joukkuetta vastaan, joten haaste on kova, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kommentoi.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisten vuoksi Nikolas Saira ja Severi Kähkönen. Molemmat herrat ovat palaamassa pelikuntoon hiljalleen seuraavien viikkojen aikana. Muutoin tilanne on hyvä, sillä kokoonpanon ulkopuolelle jää useita pelaajia, jotka hakevat tuntumaan viikonlopun aikana reservijoukkueen mukana.

LISÄTIETOJA

SJK - AC Oulu
Lauantaina 24.4.
Klo 16.00
OmaSp Stadion

 

LIVE Spiideo-palvelussa


EI YLEISÖÄ PAIKALLE!

ACO TV

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga