Ennakko Edustus

AC Oulu jahtaa ensimmäistä kotivoittoa tälle kaudelle, kun vieraaksi saapuu kivenkova ryhmä Kuopiosta. Hallitseva Suomen Cupin mestari tulee antamaan varmasti kovan iltapuhteen meidän joukkueelle.

Asetelma illan otteluun on, että kumpikin joukkue haluaa lisää pisteitä, jotta säilyttäisi hyvän aseman edelleen omassa taistelussaan. Me haluamme pois häntäpäästä ja ohi joukkueesta tai parista, kun taas kuopiolaiset haluavat olla edelleen kiinni mestaruustaistossa. Meidän joukkue sai viime viikon voitokkaasta pelistä roimasti itseluottamusta ja se varmasti tulee näkymään kentällä tänään. Lisäksi Kotkassa onnistumisia tuli laajalla rintamalla, joten lähtökohdat ovat illan peliin hyvät.

KuPS ei varmasti tule antamaan helppoja pisteitä AC Oululle. Talvella joukkueet kohtasivat kaksi kertaa Kuopiossa ja KuPS oli kummassakin hieman vahvempi. Ensin tammikuussa harjoitusottelussa kuopiolaiset voittivat 2-0 ja helmikuussa Suomen Cupin pelissä vain 1-0. Edellinen kohtaaminen Oulussa joukkueiden kesken oli helmikuussa 2018, jolloin myös kuopiolaiset olivat vahvempia. Kohtaamiset virallisissa peleissä ovat olleet vaikeita meille aina. Yhdeksästä keskinäisestä pelistä me olemme napanneet voiton vain kaksi kertaa. Tänään olisi hyvä sauma näyttää pohjoista puhuria ja jättää pisteet Ouluun.

Luvassa olevasta kovasta illasta huolimatta meidän joukkue lähtee peliin luottavaisena ja pisteet mielessä.Säätiedotuskin lupailee muutaman ukkosmyräkän sävyttämän päivän jälkeen Raattiin aurinkoista säätä kirkkaalta taivaalta, joten mikäpä olisi parempi paikka aloittaa juhannus. Kaikki Raattiin tukemaan laivastonsinisiä!

Osta liput ennakkoon: kauppa.acoulu.fi

Kommentit

”Tulossa varmasti hieno matsi, vastustaja on kova ja toivottavasti on tulossa paljon yleisöä kannustamaan meitä kotivoittojen tielle. KuPS on taitava ja melko fyysinen joukkue, joten on odotettavissa kovaa vääntöä. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet lisätä pistesaldoa huomenna.”, summaa Niklas Jokelainen odotuksia illan pelistä.

 

”Joukkueessa on ollut hyvä meininki treeneissä ja hieman rentouttakin näkyy jo otteissa kentällä. Itsellä hyvän pelin jälkeen sellainen fiilis, että tosi mahtava päästä jälleen pelaamaan.”, kertoo Niklas odottavaisena.

Kokoonpanotilanne

Kokoonpanosta pois loukkaantumisen vuoksi puolustaja Jarkko Hurme.

Seuraa heitä

Kuopiolaisten joukkueessa keskikentällä häärää väkivahva Nana Boateng, jonka ohi on vaikea päästä hyökkäyssuuntaan ja myös pelillisesti vaarallinen meidän puolustuksen suuntaan. Toinen huomioitavan arvoinen pelaaja vastustajan riveissä on Urho Nissilä, joka varmasti tulee aiheuttamaan kiperiä hetkiä meidän puolutuslinjoille. Lisäksi Nissilä osaa maalinteon ja hänellä on kasassa jo kolme maalia tälle kaudelle.

 

Meidän joukkueesta kannattaa seurata etenkin edellisen pelin onnistujia Niklas Jokelaista, Nikolas Sairaa ja Jere Kallista. Nuoret pelaajat saivat hyvän itseluottamusannoksen, joten varmasti tullaan näkemään heiltä hyvä peli myös tänään.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko