Ennakko Edustus

Raattiin saapuu vieraaksi sarjan neljäntenä majaileva FC Inter. Tämän iltainen ottelu tulee olemaan iso koetus AC Oululle. Ottelu alkaa kello 17.00 Raatin stadionilla.

Tämän viikon Veikkausliigan suurin siirtouutinen tuli tänään vastaan asettuvan FC Interin suunnasta, kun Petteri Forsell liittyi joukkueen riveihin loppukaudeksi. Hänet tunnetaan juonikkaana hyökkäävänä keskikenttäpelaajana ja erittäin hyvänä vapaapotkujen antajana. Oululaisten on oltava tarkkana oman puolustuksen viimeisen 30 metrin alueella, ettei siellä anneta mielellään vapaapotkuja vastustajalle, jolloin ollaan Forssellin mukavuusalueella.

Illan ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Sen ottaa harteilleen FC Inter, mutta AC Oulu ei varmasti tule antamaan helppoa iltapuhdetta vierailijalle. Oululaisten peli on viime aikoina osoittanut, että mikään joukkue ei hae helppoja pisteitä Oulusta, jos yhtään pistettäkään. Kahdesta viime kotiottelusta on tullut täydet kuusi pistettä ja kolmea pistettä AC Oulu lähtee hakemaan myös tänä iltana.

AC Oulu lähtee hakemaan kolmatta peräkkäistä kotivoittoa. Itseluottamus on kohdillaan, kun pisteet otettiin kuukausi sitten sarjan ylivoimaselta kärjeltäkin ja viikko sitten kaadettiin saarelaiset Raatissa.

Ottelu on erittäin tärkeä kummallekin joukkueelle. Turkulaiset haluavat pysyä mitalitaistossa mukana ja oululaiset janoavat pois karsijanpaikalta sekä ottaa etäisyyttä suoran putoajan paikasta. Voitolla oululaiset pääsisivät ainakin hetkellisesti karsijanpaikasta eroon.

Kommentit

”FC Inter tulee olemaan meille suuri haaste. Turkulaisten joukkue on todella hyvin organisoitu ja heillä on erinomaisia yksilöitä.  Meidän täytyy jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin eli säilyttää omapää puhtaana ja olla kliinisiä hyökkäyspäässä.”, kiteyttää valmentaja Teemu Tavikainen illan ottelun odotuksia.

Kokoonpanotilanne

Jarkko Hurme edelleen poissa loukkaantumisen vuoksi.

Seuraa heitä

Interin riveissä tietenkin seurattavaksi Petteri Forssell, joten nähtäväksi jää minkälaisen avun vastustaja hänestä saa. Ainakin turkulaisten odotukset ovat korkealla Forssellin suhteen.

 

Toinen vieraiden paidassa seurattava on Oulun oma poika Matias Ojala, joka on muuten Laivastonsinisissä pelannut 97 ottelua.

 

Kotijoukkueessa seurattavaksi hyvässä vireessä oleva Dennis Salanović. Hän on tehnyt kummassakin ottelussa Raatissa maalin ja hurmannut kotiyleisön omalla pelaamisellaan.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko