Ennakko Edustus

AC Oulu ja KuPS kohtaavat tänään Kuopiossa Lippumäen jalkapallohallissa. Ottelua voi seurata ainakin meidän yhteistyökumppanien Jumprun ja Bar Wingerin tiloissa. Kotisohvalta pelin voi nauttia KuPS TV -Youtube kanavalta. Ottelu alkaa kello 15.00, joka pelataan kolmen 30 minuutin jaksoissa.

AC Oulu aloitti harjoittelun marraskuun lopussa ja joukkue on nyt painanut kolme viikkoa töitä. Tänään on ensimmäinen testi, miten tämän treenijakson aikana harjoiteltu toimii oikeasti pelissä.

Laivastonsiniset saa vastaansa äärimmäisen kovan vastustajan. Edellisen kauden hopeamitalistit lähtevät jokaiseen harjoitusotteluun täysillä ja niin lähtee myös AC Oulu, jonka riveissä on muutamia testipelaajia, jotka haluavat tulla valituksi ensi kauden joukkueeseen. Tänään on heidän mahdollisuutensa näyttää omat kykynsä pelata kansallisella huipulla.

Kumpikin joukkue lähtee päivän otteluun enemmän ja vähemmän testimielessä niin pelaajien kuin taktiikoiden osalta. Mitään suurempia odotuksia ottelusta on vaikea nostaa, joten nähtäväksi jää millainen peli on tulossa.

Kommentit

“On myönnettävä se, että KuPS on meille tähän hetkeen massiivinen haaste, mutta hienoa päästä taas pelaamaan. Uusia asioita on ajettu tälle porukalle sisään ja tässä pelissä varmasti vastustaja pistää meidät, joka mittarilla puntariin, ja näemme mitkä asiat toimii sekä myös mitkä mahdollisesti eivät.”, kommentoi valmentaja Teemu Tavikainen iltapäivän ottelun asetelmaa.

 

“Tässä pelissä moni nuori saa mahdollisuuden näyttää osaamistaan Veikkausliigan huippujengiä vastaan. Lisäksi meillä on muutamia testipelaajia myös antamassa näyttöjä, joten monessakin mielessä mielenkiintoinen matsi on lauantaina luvassa.“, summaa Tavikainen kokoonpanon tilannetta.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko