Ennakko Edustus

AC Oulu saa todella kovan vastustajan tänään Raattiin, kun sarjakolmonen saapuu vieraaksi. Ottelu alkaa Raatissa kello 18.00 ja liput ennakkoon voit hankkia seurakaupasta.

AC Oulu kohtaa tänään talvesta asti hyvässä vireessä olevan FC Hongan, joka on sarjassa tällä hetkellä kolmantena. Honka voitti kevättalvella myös Liigacupin kukistaen lopulta Turun Interin finaalissa. Viime kauden pettymyksen jälkeen espoolaiset tähyävät jälleen Euro-kentille ja ainakin alkukauden perusteella suunta näyttää vahvasti sinnepäin.

Laivastonsiniset lähtevät otteluun altavastaajana eikä sekään ole tällä hetkellä isoin vastus yksistään. Oululaisilla on vuori kiivettävänä ja se on Hongan pitkään jatkunut hyvän vireen tuoma henkinen yliote häntäpään vastustajiin. Espoolaisten kaataminen tulee olemaan todella vaikeaa, kun oma peli ei ole ollut ihan täysin uomissaan ja ensimmäinen voittokin sarjassa maistuu vieläkin suussa pienen pettymykseen päättyneen HIFK pelin jälkeen.

Oululaisten joukkueessa on sattunut ja tapahtunut ehkä jopa jo vähän liikaakin viime aikoina. On loukkaantumisia ja muita kentän ulkopuolisia asioita, joten olisi mahdoton ajatella, että mikään niistä ei vaikuttaisi kokonaisuuteen. Joukkue on kuitenkin osoittanut viime otteluissa kovan taistelutahdon, joten illan pelin tulos ei ainakaan siitä jää kiinni ja se voi olla juuri se, millä espoolaiset laitetaan paluumatkalle pisteittä. Ei joukkue kentälle nöyristelemään lähde ja Raatissa nähdään varmasti kaikkensa antava Laivostonsininen nippu.

Honka on aloittanut kauden vahvasti ja on osoittanut otteillaan, että kuuluu tämän sarjan vahvimpiin joukkueisiin. Myös pelitavallisesti joukkue on viime kaudesta hieman muuttunut ja heidän pelaamiseen on tullut selkeästi lisää nopeutta. Kaikinpuolin hyvin valmennettu ja organisoitu joukkue tulee tänään vastaan. Tämä peli on meille erinomainen mahdollisuus päästä mittaamaan meidän oman joukkueen tasoa ja venymiskykyä. Meillä on ollut hyvä taistelumentaliteetti matseissa ja se kyllä kantaa hedelmää vielä myöhemmin. Lisäksi todella meidän moni nuori pelaaja on osoittanut pärjäävänsä tässä sarjassa ja se on ollut ehdottomasti alkukauden positiivisimpia asioita. Meillä on hyvä treeniviikko alla ja ”käärmekeitot” on keitetty, jotta kolme pistettä jäisi Raattiin.

Apuvalmentaja Teemu Tavikainen

Tänään tarvitaan tukea 12. pelaajasta! Tule kannustamaan AC Oulu voittoon!

Liput ennakkoon saat seurakaupasta.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko