Ennakko Edustus

AC Oulu ja FF Jaro kohtaavat tänään Heinäpään jalkapallohallissa harjoitusottelussa. Ottelua ei pääse seuraamaan paikan päälle, joten pelin voi nauttia Kalevan sivuilta. Ottelu alkaa kello 14.00 ja Kalevan lähetys starttaa jo klo 13.45

Viime viikonloppuna ei päästy aloittamaan kurjan koronatilanteen vuoksi harjoitusotteluita, mutta tänään onneksi tilanne on jo eri ja Laivastonsiniset pääsevät tositoimiin. AC Oulu ja FF Jaro kohtaavat tänään iltapäivällä Oulussa vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussa, joka pelataan Heinäpään jalkapallohallissa. Uusi kausi ja uudet joukkueet kummallakin. Tänään tullaan näkemään, millä tavalla joukkueita on taktisesti alettu koulimaan tulevaa kautta varten.

Laivastonsiniset lähtevät otteluun eri asetelmista kuin Kuopioon joulukuussa. Nyt on lähes kaikki sopimuspelaajat mukana eikä yhtään testipelaajaa ole joukkueessa. Varsinaisesti uusi kausi käynnistettiin kolme viikkoa sitten ja sen jälkeen kaikki uudet sekä vanhat pelaajat ovat saapuneet pukukoppiin.

Tänään on monelle ensi esiintyminen AC Oulun paidassa, kun monta uutta kasvoa astelee kentälle. Tämän päivän ottelusta on lupa odottaa varmasti erilaisia kokeiluja niin taktiikoiden kuin pelaajien suhteen ja varmasti ottelu tulee olemaan näytönpaikka monille pelaajille.

Kommentit

“Huomiseen peliin lähdetään hyvillä mielillä. Lähtökohtaisesti on hienoa päästä ylipäänsä pelaamaan jalkapalloa. Vaikka toki harmittaa, ettei saada yleisöä paikalle. Mielenkiintoista nähdä, miten harjoitellut asiat näkyvät kentällä ja varmasti pientä tunnustelua ottelun alku tuleekin olemaan molemmin puolin.”, kommentoi valmentaja Teemu Tavikainen iltapäivän ottelun asetelmia.

Seuraa heitä

“Kalevasta matsia katsovien kannattaa seurata Rafael Floroa, joka tulee olemaan varmasti liigan eliittiä omalla tontillaan.”, nostaa Teemu Tavikainen omasta joukkueesta seurattavaksi.

 

“Myös jaro on hankkinut jengiinsä uusia pelaajia. Erityisen mielenkiintoista nähdä FC Hakassa kelpo kauden pelannut Jacob Bushue Jaron keskikentällä.”, lisää Tavikainen seurattavien listaan vieraiden nutusta.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko