Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa tänään KuPSin viimeisessä harjoitusottelussa ennen Veikkausliigakauden alkua. Ottelulla on säävaraus, joten se alkaa joko klo 16.30 tai 17.15 riippuen pelataanko ulkona vai sisällä. Ottelua voi seurata livenä KuPSin Youtube-kanavalta.

Veikkausliigakauden alkuun on tasan viikko ja tänään on viimeinen valmistautuminen kauteen, kun joukkue kohtaa iltapäivällä KuPSin. Joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa viime kauden jälkeen, joten varmasti kumpikin tietää ja tuntee toisensa. Tänään on todennäköisesti taktisella valmistautumisella suurempi merkitys, kuin ehkä aiemmin.

Edellinen kohtaaminen Liigacupissa jätti oululaisille paljon kysymysmerkkejä ja sen jälkeen Laivastonsiniset ovat menneet selvästi askeleita eteenpäin, kuten edellinen harjoitusottelu Ilvestä vastaan osoitti. KuPS on kuitenkin astetta tai paria kovempi vastus ja toinen mestarisuosikeista tälle kaudelle, joten iltapäivän ottelusta ei ole tulossa helppo AC Oululle.

Laivastonsiniset ottivat edellisessä harjoitusottelussa pitkästä aikaa voiton Veikkausliigajoukkeelta, joka on varmasti nostanut joukkueen itseluottamusta tulevaa varten. Vaikka vastus on tänään kova, niin joukkue lähtee hakemaan voittoa ja vielä suurempaa itseluottamuksen kohotusta kauden alkuun ensi viikonlopuksi. Oululaisilta on poissa kolme omaa kasvattia, jotka ovat pelaamassa tällä hetkellä nuorisomaajoukkueiden mukana sekä Dennis Salanović on Liechtensteinin maajoukkueleirillä Espanjassa. Poissaolojen vuoksi peliaikaa ja vastuuta voi olla tarjolla ihan uusille kasvoille.

Kommentit

“KuPS on tullut tällä preseasonilla todella tutuksi. Veikkausliigan ennakkosuosikkeihin lukeutuva KuPS antaa meille hienon haasteen näin Veikkausliigakauden kenraalissa. Saimme Ilves-pelin voitosta joukkueeseen lisää boostia, joten nyt pääsemme hyvällä energialla ja itseluottamuksella peliin.”, kommentoi hyökkääjä Aapo Heikkilä iltapäivän ottelua.

Kokoonpanotilanne

Kokoonpanosta poissa tänään Dennis Salanović, Mosa, Otso Liimatta, Miika Koskela ja Niklas Jokelainen.

ACOTV

Otteluennakko