Ennakko Edustus

AC Oulu matkustaa Helsinkiin, jossa vastaan asettuu viime aikoina koronan vuoksi otteluitaan siirtämään joutuneen HIFKin. Ottelu alkaa kello 17.00. Ruutu+ näyttää ottelun suorana. AC Oulun yhteistyöravintoloista matsia voi nauttia Jumprun, Leskisen ja Wingerin tiloissa.

AC Oulu lähtee hakemaan revanssia alkukauden kohtaamisesta, jossa HIFK haki pisteet Raatista 1-2 voitolla. Joukkueiden keskinäisessä tilastossa helsinkiläiset johtavat voitoin 5-4, joten tänään olisi hyvä tilaisuus tasoittaa tuo tilasto. Paljon on vettä virrannut Laanaojassa edellisen kohtaamisen jälkeen ja joukkueissa on tapahtunut muutoksia, joten iltaan lähdetään vähän eri asetelmista kuin aiempaan kohtaamiseen.

Ottelun ennakkosuosikin viittaa kantaa ehdottomasti HIFK, joka on todella kovassa vireessä ja he ovat kahden ottelun voittoputkessa. Helsinkiläiset ovat sarjassa kuudentena ja tähyävät edelleen sijoitusta korkeammalle. Lisäksi HIFK on aina ollut paha vastustaja AC Oululle Helsingissä, joten kotietukin mukaan laskien ennakkosuosikin asemasta ei tarvitse kiistellä.

AC Oululla on kymmenen pistettä viimeisestä neljästä ottelusta, joten tänä iltana kohtaavat joka tapauksessa kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta. Oululaiset lähtevät hyvin levänneenä otteluun, kun joukkue piti viime viikolla muutaman päivän loman, jonka aikana pelaajat ja valmentajat ovat saaneet levätä. Odotettavissa on varmasti energinen AC Oulu, joka lähtee taistelemaan sarjapisteistä Bolt Arenalle. Illan ottelusta on odotettavissa kiihkeä kohtaaminen, kuten aina punapaitoja vastaan.

Kommentit

“Isolle kirkolle päästään lauantaina pelaamaan hyvä vireistä HIFKiä vastaan. Pitkähkö tauko peleistä tuntui tekevän heille hyvää ja pelaaminen tauon jälkeen on näyttänyt maistuvan, joten mitään etua pelaamattomuudesta meille tuskin saadaan. HIFK on varmasti jo normaalissa pelirytmissä, kun ovat jo useamman pelin saaneet tässä taukonsa jälkeen pelata. HIFK on kokenut, pallovarma ja todella dynaaminen joukkue. He vaihtavat paljon paikkoja ja etenevät tarvittaessa myös nopeasti. Me olemme myös päässeet vähän huilaamaan, joten illan peliin lähdetään tuoreilla jaloilla hyvän treeniviikon jälkeen. Illan ottelusta tulee varmasti vauhdikas ja uskon, että tunnetta siitä pelistä ei tule puuttumaan.”, kommentoi valmentaja Teemu Tavikainen illan ottelua.

Kokoonpanotilanne

Kokoonpanosta on poissa edelleen Jarkko Hurme loukkaantumisen vuoksi.

Seuraa heitä

Kei Kamara on tehnyt heti joukkueeseen tultuaan maaleja. Häntä ei tule päästää vapaaksi meidän omassa boksissa.”, nostaa Tavikainen HIFKistä mielenkiintoiseksi seurattavaksi.

 

Anselmi Nurmela on ollut todella vakuuttava omalla vanhalla pelipaikallaan. Hänen työmääränsä ja hyvät otteet ovat ehkä jääneet vähän taka-alalle isolta yleisöltä. Isokokoisena laitapakkina hän tuo hyvän lisän boksin puolustamiseen tai vastustajan pidempiin palloihin linjaamme kohti.”, nostaa Tavikainen seurattavaksi Laivastonsinisistä.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko