Ennakko Edustus

Laivastonsiniset ovat matkustaneet FC Lahden vieraaksi. Ottelu alkaa kello 16.00 ja sitä voi seurata Oulussa livenä Jumprussa, Oluthuone Leskisessä ja Bar Wingerissä. Kotisohvalta näet ottelun suorana Ruutu+ -palvelusta.

AC Oulu ja FC Lahti kohtaavat tänään ensimmäisen kerran tälle kaudelle. Viime kaudella kohtaamisia oli kolme ja kaikki päättyivät tasapeliin. Tällä hetkellä joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla kahdeksan ja yhdeksän. Oululaiset ovat keränneet yhden pisteen enemmän kuin lahtelaiset. Molemmat joukkueet ovat voittaneet toistaiseksi vasta kaksi ottelua.

Lahden alkukausi on lähtenyt hyvin samoissa merkeissä, kuin oululaisten. Myöhäisen kevään takia lahtelaiset joutuivat pelaamaan ensimmäisen kotiottelunsa Vaasassa ja vieläpä VPS:aa vastaan. Lahtelaisten peli on kehittynyt alkukauden aikana ja siitä on myös osoitus kaksi edellistä ottelua HJK:a vastaan. Ensimmäisessä he pelasivat tasapelin ja toisessa lahtelaiset hävisivät viime hetken maalilla. FC Lahti ei ole voittanut vielä kotona tälle kaudelle, joten yleisönkin suunnalta alkaa odotukset olla korkealla voiton suhteen.

Oululaiset lähtevät tämän päivän otteluun tappio niskassa KuPSia vastaan. Siitä ottelusta on varmasti opit napattu kopissa talteen ja tänään keskitytään täysin lahtelaisten nujertamiseen. AC Oululla on ollut viime viikkoina hyvä vire joukkueessa ja otteissa kentällä, joten niistä varmasti joukkue ammentaa tänään edelleen.

Tämän päivän otteluun on vaikea nostaa kumpaakaan joukkuetta etukäteen paljon isommaksi ennakkosuosikiksi. Molemmilla on hyvät ja heikommat suoritukset tuloksellisesti takanaan kärkijoukkueista viime kierroksilta, joten oletettavasti Lahden Stadionilla nähdään kaksi tasavahvaa joukkuetta. Paineet ovat varmasti enemmän lahtelaisten harteilla ja he lähtevät hakemaan kauden ensimmäistä kotivoittoa. Oululaiset puolestaan eivät ole voittaneet vierasmatsia, joten iltapäivän taistosta on vain kolme pistettä tavoitteena.

Emme ole kerinneet harjoitella paljoa viime ottelun jälkeen. Meillä oli myös vapaapäivä välissä sekä palautumisjakso edellisen pelin jälkeen. Olemme keskittyneet sen myötä enemmän taktiikoiden hiomiseen ja olemme keskittyneet tekemään niitä asioita hyviä asioita, mitä meillä on. Sekä olemme valmistautuneet huomiseen otteluun.

Päävalmentaja Ricardo Duarte ACOTV:n Visor otteluennakossa. Katso loput haastattelusta videolta alhaalta.

AC Oulun kokoonpanosta on poissa Jere Kallinen, Dennis Salanović, Sandro Embaló ja Moshtagh Yaghoubi.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko