Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Tuner Oy Ville Puukka Temrex Temotek Worker Feeniks Visual UKI Arkkitehdit Kaleva

Visor otteluennakko: AC Oulu kohtaa tänään alemman loppusarjan päävastustajansa IFK Mariehamnin

16.10.2021 09:00 Ennakko

 

AC Oulu ja IFK Mariehamn kohtaavat tälle kaudelle kolmannen kerran. Tänään kumpikin kohtaa oman päävastustajansa haastajasarjassa. Ottelu alkaa Raatissa kello 17.00.Dennis Salanović Raatissa. (Kuva: Elias Mustonen).

 

Kumpikin illan joukkueista on voittanut keskinäisten kohtaamisten kotiottelut ja oululaisille olisikin kaikkein tärkeintä, että sama linja jatkuisi. Oululaisten edelliseen otteluun FC Hakaa vastaan on jälleen taustoissa tapahtunut muutosta. AC Oulu sai pääkäskijäkseen portugalilaisen Ricardo Duarten, jonka piti aloittaa vasta ensi kaudella. Laivastonsinisten onneksi IF Gnistan ei enää hänen palveluksiaan tarvinnut loppukaudella, joten he päästivät hänet Ouluun aloittamaan uuden seuran luotsaamisen.

 

AC Oulu taistelee pois pääsystä karsijanpaikalta, joka ei ole viime vuosina ollut yhtään suotuisa Veikkausliiga-joukkueille. Saarelaiset ovat vain viiden pisteen päässä ja tänään voitolla päästäisiin parin pinnan päähän. Sen jälkeenkin kaikki olisi tavallaan omissa käsissä vielä ilman muiden apua.

 

IFK Mariehamn on esiintynyt vakuuttavasti kesän puolivälistä alkaen ja on napsinut pisteitä hyvin alemmilta sijoilta sekä sarjan puolivälin joukkueilta. Tämän illan taistelusta on odotettavissa tasainen vääntö ja todennäköisesti kumpikin joukkue lähtee puolustamisen kautta otteluun.

 

Illan ottelussa IFK Mariehamn saa ennakkosuosikin viitan sarjataulukon ja viime aikaisten peliesitysten vuoksi. Tämän takia AC Oulu on tänään haastaja ja varmasti myös on ylitettävä henkinen taisto pakkovoiton ajatuksesta, joten Raatin iltavaloihin astelee varmasti taisteleva oululaisnippu.

 

⚽️AC Oulu - IFK Mariehamn

📆Sunnuntaina 16.10.2021 

🕔17.00

📍Raatin stadion

 

Osta liput ennakkoon tästä.

 

ENNAKKOKOMMENTIT

"Ricardo Duartella on todella ammattimainen ote kaikkeen mikä peliin liittyy pieniä yksityiskohtia myöten, joten toimiminen on ollut helppoa ja selkeää. Uusia juttuja on tullut paljon ja niitä pitää pureksia oma aikansa, mutta startti on ollu hyvä.", kommentoi valmentaja Teemu Tavikainen uuden päävalmentajan kanssa alkanutta yhteistyötä.

 

"Saarelaisten todella reaktiivinen jalkapallo on ollut syksyn kierroksilla tehokasta ja he ovat olleet todella vahvoja. He ovat saaneet useita vaarallisia vastahyökkäyksiä ja pelien alut ovat olleet todella vahvoja, kuten Vahid Hambon hattutemppu 10 minuuttiin KTP ottelussa. Meidän täytyy olla hyviä pallon menetyksien jälkeen, jotta he eivät pääse vastahyökkäyksiin nopeasti. Jos vastahyökkäykset saa heiltä pois, niin meillä on hyvät saumat ottaa pelistä 3 pinnaa.", avaa Tavikainen illan ottelun asetelmia.

KOKOONPANOTILANNE

Jere Kallinen edelleen poissa loukkaantumisen vuoksi.

SEURAA HEITÄ

"Aapo Heikkilä on ollut treeneissä todella hyvä ja tehnyt paljon hienoja maaleja. Hänen pelaamisensa on ollut rohkeaa ja rentoa. Se on ollut kiva huomata.", nostaa Teemu Tavikainen omasta joukkueesta seurattavaksi.

 

"Vastakkaiselta puolelta nostaisin keskikenttäpelaaja Niilo Mäenpään, joka on ollut saarelaisten hyvien otteiden tärkeä kulmakivi. Hän saa paljon riistoja ja on hyökkäys suuntaan tärkeä palanen hyökkäyksiä käynnistettäessä.”, kommentoi valmentaja Tavikainen saarelaisten leiristä seurattavaksi.

LISÄTIETOJA

Lue ottelutapahtuman info.

 

LIVE Ruutu+

 

Yhteistyökumppaneista ottelun näyttävät Bar WingerOluthuone Leskinen sekä Jumpru.

LIVESTREAM
ACO TV


Lauantai 16.10.2021 17:00
Raatin Stadion, Oulu
Veikkausliiga
7.12.2021 18:00 Uutinen
No Sala No Party!

2.12.2021 10:00 Uutinen
Noah Pallas liittyy Laivastonsinisiin

29.11.2021 09:00 Uutinen
Rafael Floro saapuu AC Oulun takalinjoille

27.11.2021 15:31 Uutinen
Liigacup palaa kilpailukalenteriin

26.11.2021 13:05 Uutinen
Lisää akateemista osaamista Portugalista Laivastonsinisiin

25.11.2021 12:00 Uutinen
Aapo Heikkilä jatkaa Laivastonsinisissä

24.11.2021 19:00 Uutinen
Riku Selander liittyy Laivastonsinisiin

23.11.2021 09:00 Uutinen
AC Oulu / OLS B-junioreiden päävalmentajaksi Luis Freitas

22.11.2021 15:00 Uutinen
AC Oulun ikinuori jaksaa vielä heilua

19.11.2021 09:00 Uutinen
Juhani Pennanen jatkaa Laivastonsinissä

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga