Ennakko Edustus

AC Oulu ja IFK Mariehamn kohtaavat tälle kaudelle kolmannen kerran. Tänään kumpikin kohtaa oman päävastustajansa haastajasarjassa. Ottelu alkaa Raatissa kello 17.00.

Kumpikin illan joukkueista on voittanut keskinäisten kohtaamisten kotiottelut ja oululaisille olisikin kaikkein tärkeintä, että sama linja jatkuisi. Oululaisten edelliseen otteluun FC Hakaa vastaan on jälleen taustoissa tapahtunut muutosta. AC Oulu sai pääkäskijäkseen portugalilaisen Ricardo Duarten, jonka piti aloittaa vasta ensi kaudella. Laivastonsinisten onneksi IF Gnistan ei enää hänen palveluksiaan tarvinnut loppukaudella, joten he päästivät hänet Ouluun aloittamaan uuden seuran luotsaamisen.

AC Oulu taistelee pois pääsystä karsijanpaikalta, joka ei ole viime vuosina ollut yhtään suotuisa Veikkausliiga-joukkueille. Saarelaiset ovat vain viiden pisteen päässä ja tänään voitolla päästäisiin parin pinnan päähän. Sen jälkeenkin kaikki olisi tavallaan omissa käsissä vielä ilman muiden apua.

IFK Mariehamn on esiintynyt vakuuttavasti kesän puolivälistä alkaen ja on napsinut pisteitä hyvin alemmilta sijoilta sekä sarjan puolivälin joukkueilta. Tämän illan taistelusta on odotettavissa tasainen vääntö ja todennäköisesti kumpikin joukkue lähtee puolustamisen kautta otteluun.

Illan ottelussa IFK Mariehamn saa ennakkosuosikin viitan sarjataulukon ja viime aikaisten peliesitysten vuoksi. Tämän takia AC Oulu on tänään haastaja ja varmasti myös on ylitettävä henkinen taisto pakkovoiton ajatuksesta, joten Raatin iltavaloihin astelee varmasti taisteleva oululaisnippu.

⚽️AC Oulu – IFK Mariehamn

📆Sunnuntaina 16.10.2021

🕔17.00

📍Raatin stadion

Osta liput ennakkoon tästä.

Kommentit

”Ricardo Duartella on todella ammattimainen ote kaikkeen mikä peliin liittyy pieniä yksityiskohtia myöten, joten toimiminen on ollut helppoa ja selkeää. Uusia juttuja on tullut paljon ja niitä pitää pureksia oma aikansa, mutta startti on ollu hyvä.”, kommentoi valmentaja Teemu Tavikainen uuden päävalmentajan kanssa alkanutta yhteistyötä.

 

”Saarelaisten todella reaktiivinen jalkapallo on ollut syksyn kierroksilla tehokasta ja he ovat olleet todella vahvoja. He ovat saaneet useita vaarallisia vastahyökkäyksiä ja pelien alut ovat olleet todella vahvoja, kuten Vahid Hambon hattutemppu 10 minuuttiin KTP ottelussa. Meidän täytyy olla hyviä pallon menetyksien jälkeen, jotta he eivät pääse vastahyökkäyksiin nopeasti. Jos vastahyökkäykset saa heiltä pois, niin meillä on hyvät saumat ottaa pelistä 3 pinnaa.”, avaa Tavikainen illan ottelun asetelmia.

Kokoonpanotilanne

Jere Kallinen edelleen poissa loukkaantumisen vuoksi.

Seuraa heitä

Aapo Heikkilä on ollut treeneissä todella hyvä ja tehnyt paljon hienoja maaleja. Hänen pelaamisensa on ollut rohkeaa ja rentoa. Se on ollut kiva huomata.”, nostaa Teemu Tavikainen omasta joukkueesta seurattavaksi.

 

”Vastakkaiselta puolelta nostaisin keskikenttäpelaaja Niilo Mäenpään, joka on ollut saarelaisten hyvien otteiden tärkeä kulmakivi. Hän saa paljon riistoja ja on hyökkäys suuntaan tärkeä palanen hyökkäyksiä käynnistettäessä.”, kommentoi valmentaja Tavikainen saarelaisten leiristä seurattavaksi.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko