Ennakko Edustus

Suomen Cup jatkuu tänään illalla, kun AC Oulu kohtaa Järvenpään Palloseuran. Ottelu alkaa kello 18.30. Ottelua voi seurata yhteistyökumppanien Jumprun, Oluthuone Leskisen ja Bar Wingerin tiloissa. Kohtisohvalta sen voi nauttia Ruutu+ -palvelusta.

Suomen Cupissa ei arpaonni suosinut AC Oulua niin, että pelejä olisi pelattu kesäkuussa myös Raatissa. Joukkue on matkustanut Järvenpäähän, jossa se kohtaa illan ottelussa JäPSin. Jos cup-taival jatkuu tämän päivän jälkeen, seuraavakin ottelu on vieraissa joko FC Lahtea tai Atlantista vastaan.

AC Oulu pelasi edellisen kerran toukokuun viimeisenä viikonloppuna SJK:a vastaan Raatissa ja voitti ottelun Onni Suutarin ensimmäisellä Veikkausliigamaalilla. Tuon jälkeen joukkue on ladannut akkujaan ennen viime viikolla jatkunutta treenaamista. Nyt pitäisi olla jalkojen ja pääkoppien virkeänä illan matsiin.

Tänään vastaan tuleva JäPS pelaa Ykkösessä ja on tähän mennessä selkeästi kovin vastustaja Suomen Cupissa. Järvenpääläiset ovat aloittaneet kauden vahvasti ja he ovat tällä hetkellä sarjassa viidentenä. Tuusulanjärven päässä elätellään varmasti toiveita cup-unelmasta kaataa Veikkausliigajoukkue ja tasoerot ovat tänään pienimmillään kahden ylimmän tason joukkeiden välillä, kun vain yksi peli ratkaisee.

Tämän illan matsin ehdoton ennakkosuosikki on AC Oulu ja mitään muuta vaihtoehtoa ei ole joukkueella mielessä kuin mennä jatkoon. Ainoastaan kotijoukkueen hurmos ja kuulemma heikkokuntoinen pelikentän nurmi saattavat aiheuttaa päänvaivaa oululaisille, mutta niiden taakse ei voida piiloutua, koska olosuhteet ovat kummallekin samat. Tämän päivän koetuksesta on odotettavissa kovaa vääntämistä, jossa täytyy taistella tosissaan jatkopaikasta.

JäPS on esiintynyt tuloksien lomassa todella vakuuttavasti tämän kauden Ykkösessä. Heillä on suoraviivainen rohkea pelitapa ja lisäksi he hankkivat tälle kaudelle mielenkiintoisia pelaajia, joilla on kokemusta niin pääsarjasta kun Ykkösestäkin. Järvenpääläiset ovat pelanneet runsas maalisia pelejä, joten odotetaan viihdyttävää ja tapahtumarikasta matsia tänäänkin.

Apuvalmentaja Teemu Tavikainen

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko