Ennakko Edustus

AC Oulu matkustaa tänään päiväreissulle Ilveksen vieraaksi Tampereelle harjoitusotteluun. Ottelu pelataan Kaupin kentällä ja se alkaa klo 13.15.

Veikkausliigakausi alkaa parin viikon päästä ja AC Oulu pelaa tänään toiseksi viimeisen harjoitusottelunsa ennen kauden alkua. Tänään vastaan asettuu viime kauden sarjan vitonen Ilves ja ottelu pelataan Tampereella. AC Oulu on pelannut viimeksi kolme viikkoa sitten Liigacupin ottelussa KuPSia vastaan ja Ilveksellä on sama tilanne. Kumpikin joukkue on keskittynyt harjoitteluun ja ainakin AC Oulu oli viikon hiihtolomalla pelitauon aikana. Nähtäväksi jää, miten tauko on vaikuttanut kumpaankin joukkueeseen.

Tuoreita jalkoja on ainakin lupa odottaa tämän päivän kamppailusta. Kumpikin joukkue varmasti lähtee hakemaan voittoa ja siitä hyvää itseluottamusta kautta ajatellen. Harjoitusotteluun kuuluvaan tyyliin kumpikin joukkue tulee todennäköisesti testaamaan erilaisia asioita ja kenties kentällä nähdään myös testipelaajiakin.

Oululaiset haluavat tänään taistella voitosta, koska joukkueella ei ole yhtään voittoa harjoitusotteluista Veikkausliigaseuroja vastaan. Ainoastaan yksi tasapeli SJK:a vastaan, joten voitto tekisi Laivastonsinisille hyvää tulevaa ajatellen. Kokoonpanosta on pari pelaajaa on poissa lievien loukkaantumisten takia ja pari ylioppilaskirjoitusten vuoksi.

Kommentit

“Loma teki taatusti kaikille hyvää, sillä tammikuun jälkeen ei ole ollut liikaa vapaapäiviä. Kroppa ja pääkoppa sai levätä. Paluu arkeen lomien jälkeen tapahtui energisenä ja sankoin joukoin, mikä on hieno homma.

Samoja asioita olemme harjoitelleet, kuin ennenkin lomia. Tarvitsemme toistoja, jotta asiat nopeutuu ja kehittyy. Mitään kaneja emme ala hatusta nostelemaan enää tässä vaiheessa.”, summaa valmentaja Teemu Tavikainen lomalta paluun jälkeisiä tunnelmia.

 

“Ilves on varmasti vahvuuksiltaan samanlainen kun viimekauden lopulla. He pystyvät pelaamaan pikkunäppärästi, mutta myös suoraviivaisesti. He keskittävät paljon palloja maalille ja meidän täytyy pystyä näitä tilanteita puolustamaan huolellisesti. Pelistä tulee varmasti hankala ja on varmasti hetkiä jolloin joudumme kärsimään, mutta pelaamalla kurinalaisesti ja omilla vahvuuksilla meillä on saumat hyvään tulokseen. Emme lähde Tampereelle hakemaan kokemuksia vaan voittoa.”, kommentoi Tavikainen tämän päivän ottelun lähtökohtia.

Kokoonpanotilanne

Poissa kokoonpanosta tänään Magnus Breitenmoser, Sandro Embaló, Calum Ward, Nuutti Kaikkonen ja Jere Kallinen.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko