Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Tuner Oy Ville Puukka Temrex Temotek Worker Feeniks Visual UKI Arkkitehdit Kaleva

Visor otteluennakko: AC Oulu kohtaa FC Lahden haastajasarjan kolmannella kierroksella

22.10.2021 09:00 Ennakko

 

AC Oulu ja FC Lahti kohtaavat haastajasarjan kolmannella kierroksella Lahden Stadionilla. Ottelu alkaa jo kello 17.30, koska viereissä jäähallissa alkaa heti perään jääkiekkoliigan ottelu Pelicans - Kärpät. Nurmella pelattavaa ottelua voi seurata Oulussa yhteistyökumppaneiden Oluthuone Leskisen, Bar Wingerin ja Jumprun tiloissa sekä kotisohvalta Ruutu Urheilun palvelun kautta.Lucky Opara vääntää edellisessä kohtaamisessa Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen).

 

AC Oulu on matkustanut Lahteen ja kohtaa illan ottelussa FC Lahden, jotka valahtivat heikohkon loppukauden vuoksi haastajasarjaan, vaikka jossain vaiheessa näytti, että he taistelevat jopa paikasta Eurooppaan. FC Lahti on heinäkuun puolivälin jälkeen onnistunut voittamaan vain KTP:n, mutta toki kolme kertaa heidät. Oululaisten hyvä heinäkuu on kääntynyt alavireiseksi, joten tänään kohtaa kaksi viime aikoina alisuorittanutta joukkuetta.

 

Oululaiset ovat pelanneet pari viime ottelua kyllä hyvin, mutta maalin tekeminen on ollut hyvin vaikeaa. Viidessä edellisessä ottelussa vain yksi tehty maali ja sekin syntyi viime kierroksella, kun joukkue oli jo kahden maalin takaa-ajoasemassa.

 

Laivastonsiniset jatkavat varmasti siitä, mihin viime lauantaina jäivät. Ottelu oli muuta kuin lopputulos kertoo, mutta se on kuitenkin se, mikä tuo pisteitä. Illalla nähdään varmasti energinen, taisteleva ja hyvin latautunut oululaisryhmä. Tässä vaiheessa kautta ei varmasti tarvitse enää korostaa pakkovoittoajatusta tai otteluiden tärkeyttä, koska niissä ajatuksissa joukkue elää jokainen päivä.

 

Kumpikin joukkue lähtee iltaan varmasti täydet pisteet mielessä. Oululaiset tarvitsevat niitä kipeästi, mutta tuskin lahtelaiset antavat yhtään mitään ilmaiseksi oman kotiyleisön edessä ja pääsevät iltaan lähtemään paineettomassa tilassa. Tulee varmasti vaikea ilta AC Oululle ottaa pisteet matkaan, mutta mikään mahdottomuus se ei ole.

ENNAKKOKOMMENTIT

“Uusia juttuja on treenattu nyt taas viikko enemmän ja ollaan ensi pelissä varmasti vielä valmiimpia. Lahden tekemiseen on varmasti vaikuttaneet loukkaantumiset ja haastajasarjaan joutuessa myös rotaatiot pelaajistossa. Lahdella on kuitenkin paljon huippupelaajia, joten pelistä tulee varmasti hankala. FC Lahti on edelleen erittäin hyökkäysorientoitunut joukkue ja heillä on paljon tulivoimaa yläkerrassa. Meidän täytyy pystyä puolustamaan omaa boksiamme tiiviisti ja pitää heidän maalipaikat minimissä.”, kommentoi Teemu Tavikainen illan ottelua.

KOKOONPANOTILANNE

Hyvä tilanne kokoonpanoissa tällä hetkellä. Ei ketään poissa.

SEURAA HEITÄ

Macoumba Kandji on erittäin pallovarma ja nopea hyökkääjä. Hän on kuulunut useana vuotena Veikkausliigan eliittihyökkääjiin.”, nostaa Tavikainen FC Lahden riveistä seurattavien listalle.

 

Lucky Oparan paluu viheriölle korttitilin täyttymisen jälkeen lämmittää valmennuksen mieltä ja hymyilevä nigerilainen tuo varmasti lisää energiaa kentälle. Toivottavasti tuo kentälle myös nimensä mukaisesti ripauksen onnea. Sitä näihin syksyn peleihin myös tarvitaan.”, nostaa Tavikainen omien riveistä seurattavaksi.

LISÄTIETOJA

LIVE Ruutu+

 

Yhteistyökumppaneista ottelun näyttävät Bar WingerOluthuone Leskinen sekä Jumpru Pub.

 

📣Seuraava kotiottelu:

⚽️AC Oulu - KTP

📆 Sunnuntaina 31.10.2021 

🕒15.00

📍Raatin stadion

 

Osta liput tästä.

LIVESTREAM
ACO TV


Perjantai 22.10.2021 17:30
Lahden stadion
Veikkausliiga
7.12.2021 18:00 Uutinen
No Sala No Party!

2.12.2021 10:00 Uutinen
Noah Pallas liittyy Laivastonsinisiin

29.11.2021 09:00 Uutinen
Rafael Floro saapuu AC Oulun takalinjoille

27.11.2021 15:31 Uutinen
Liigacup palaa kilpailukalenteriin

26.11.2021 13:05 Uutinen
Lisää akateemista osaamista Portugalista Laivastonsinisiin

25.11.2021 12:00 Uutinen
Aapo Heikkilä jatkaa Laivastonsinisissä

24.11.2021 19:00 Uutinen
Riku Selander liittyy Laivastonsinisiin

23.11.2021 09:00 Uutinen
AC Oulu / OLS B-junioreiden päävalmentajaksi Luis Freitas

22.11.2021 15:00 Uutinen
AC Oulun ikinuori jaksaa vielä heilua

19.11.2021 09:00 Uutinen
Juhani Pennanen jatkaa Laivastonsinissä

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga