Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

Visor otteluennakko: AC Oulu ja FC Inter iskevät yhteen tänä iltana Turussa

22.9.2021 09:00 Ennakko

 

AC Oulun ja FC interin toinen kohtaaminen tällä kaudella. Ottelu alkaa kello 18.30. Ruutu+ näyttää ottelun suorana. AC Oulun yhteistyöravintoloista matsia voi nauttia Jumprun, Leskisen ja Wingerin tiloissa.Magnus Breitenmoser ja Jere Kallinen viime lauantain ottelussa Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen).

 

AC Oulu kohtasi turkulaiset elokuun puolivälissä Raatissa ja otti upean 2-0 voiton. Interillä on varmasti vielä ottelusta jotain hampaankolosta, kun heidän silloinen upouusi vahvistus Petteri Forsell ei saanut paperiepäselvyyksien vuoksi pelilupaa ja eivät saaneet silloin vahvistuksensa taitoja käyttöön.

 

FC Inter on selvä ennakkosuosikki tämän illan ottelussa. He ovat sarjassa neljäntenä ja on heidän kotipeli, joten oululaiset lähtevät iltaan selvästi haastajina. Turkulaisten silmissä kiiltää myös pronssiset mitalit ja Euro-pelit, joten illan ottelusta on odotettavissa vaikea vierailijoille.

 

Altavastaajan asema varmasti sopii AC Oululle. Onhan niin ollut oikeastaan läpi kauden, vaikka heinäkuun jälkeen joukkueen suorituskyky on noussut selvästi ja hyvänä päivänä miehistö pystyy taistelemaan täydestä pistepotista aivan Veikkausliigan kärjen kanssa. Tänään on pykälää tai paria kovempi vastustaja, kuin lauantaina ja tarvitaan epäilemättä edelleen koko joukkueelta sitoutumista puolustuspeliin ja sitä kautta mahdollisuus pisteille.

 

Oululaiset ovat olleet tien päällä viime perjantaista asti ja tänään reissu huipentuu Turkuun. Toivottavasti ilta on suotuisa ja joukkue saa hyvän fiiliksen pitkälle kotimatkalle Ouluun.

ENNAKKOKOMMENTIT

”Inter on erinomaisesti valmennettu joukkue, vaikka viimeaikaiset tulokset eivät varmasti täysin heitä tyydytä. Tuskin he muuttavat tulevaan peliin kauheasti mitään.

Meidän kollektiivisen puolustamisen täytyy toimia keskiviikkona hyvin ja uskon, että saamme paikkamme ja niissä meidän tulee olla tehokkaita. Lisäksi palloa meidän tulee pystyä säilyttämään omalla joukkueella paremmin kun Lahdessa.”, ennakoi valmentaja Teemu Tavikainen tulevaa illan ottelua.

KOKOONPANOTILANNE

Edelleen loukkaantumisen vuoksi Jarkko Hurme ja Rafinha pelikiellossa keltaisten korttien vuoksi.

SEURAA HEITÄ

”Salanovic teki paluun lauantaina Lahdessa ja oli koko ajan vaarallinen, kun sai pallon ylä-alueella. Maali jäi toki puuttumaan, joten nälkää varmasti jää tulevaan otteluun FC Interiä vastaan.”, nostaa Tavikainen omasta nipusta seurattavaksi.

 

”Petteri Forssell. Ei tarvitse kovin paljon tästä lajista ymmärtää, jotta huomaa, että kentällä on laatupelaaja.”, kommentoi Tavikainen turkulaisten leiristä seurattavaa.

LISÄTIETOJA

LIVE Ruutu+

 

Yhteistyökumppaneista ottelun näyttävät Bar Winger, Oluthuone Leskinen sekä Jumpru Pub.

 

📣Seuraava kotiottelu:

⚽️AC Oulu - FC Haka

📆Sunnuntaina 26.9.2021 

🕢18.30

📍Raatin stadion

 

Tähän otteluun Liikuntakeskus Hukka -kortilla ilmaiseksi.

 

Lisäksi opiskelijakortilla liput otteluun 5€. 

 

Osta liput ennakkoon tästä.

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga