Ennakko Edustus

AC Oulun ja FC interin toinen kohtaaminen tällä kaudella. Ottelu alkaa kello 18.30. Ruutu+ näyttää ottelun suorana. AC Oulun yhteistyöravintoloista matsia voi nauttia Jumprun, Leskisen ja Wingerin tiloissa.

AC Oulu kohtasi turkulaiset elokuun puolivälissä Raatissa ja otti upean 2-0 voiton. Interillä on varmasti vielä ottelusta jotain hampaankolosta, kun heidän silloinen upouusi vahvistus Petteri Forsell ei saanut paperiepäselvyyksien vuoksi pelilupaa ja eivät saaneet silloin vahvistuksensa taitoja käyttöön.

FC Inter on selvä ennakkosuosikki tämän illan ottelussa. He ovat sarjassa neljäntenä ja on heidän kotipeli, joten oululaiset lähtevät iltaan selvästi haastajina. Turkulaisten silmissä kiiltää myös pronssiset mitalit ja Euro-pelit, joten illan ottelusta on odotettavissa vaikea vierailijoille.

Altavastaajan asema varmasti sopii AC Oululle. Onhan niin ollut oikeastaan läpi kauden, vaikka heinäkuun jälkeen joukkueen suorituskyky on noussut selvästi ja hyvänä päivänä miehistö pystyy taistelemaan täydestä pistepotista aivan Veikkausliigan kärjen kanssa. Tänään on pykälää tai paria kovempi vastustaja, kuin lauantaina ja tarvitaan epäilemättä edelleen koko joukkueelta sitoutumista puolustuspeliin ja sitä kautta mahdollisuus pisteille.

Oululaiset ovat olleet tien päällä viime perjantaista asti ja tänään reissu huipentuu Turkuun. Toivottavasti ilta on suotuisa ja joukkue saa hyvän fiiliksen pitkälle kotimatkalleOuluun.

Kommentit

”Inter on erinomaisesti valmennettu joukkue, vaikka viimeaikaiset tulokset eivät varmasti täysin heitä tyydytä. Tuskin he muuttavat tulevaan peliin kauheasti mitään.

Meidän kollektiivisen puolustamisen täytyy toimia keskiviikkona hyvin ja uskon, että saamme paikkamme ja niissä meidän tulee olla tehokkaita. Lisäksi palloa meidän tulee pystyä säilyttämään omalla joukkueella paremmin kun Lahdessa.”, ennakoi valmentaja Teemu Tavikainen tulevaa illan ottelua.

Kokoonpanotilanne

Edelleen loukkaantumisen vuoksi Jarkko Hurme ja Rafinha pelikiellossa keltaisten korttien vuoksi.

Seuraa heitä

”Salanovic teki paluun lauantaina Lahdessa ja oli koko ajan vaarallinen, kun sai pallon ylä-alueella. Maali jäi toki puuttumaan, joten nälkää varmasti jää tulevaan otteluun FC Interiä vastaan.”, nostaa Tavikainen omasta nipusta seurattavaksi.

 

”Petteri Forssell. Ei tarvitse kovin paljon tästä lajista ymmärtää, jotta huomaa, että kentällä on laatupelaaja.”, kommentoi Tavikainen turkulaisten leiristä seurattavaa.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko