Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Vierassaldoa parantamaan – Klubi 04 isännöi AC Oulua

27.5.2018 09:54 Ennakko

 

AC Oulun kaksi ensimmäistä vierasottelua eivät ole menneet odotusten mukaisesti. Nyt joukkueella on mahdollisuus kiillottaa kilpeään myös vierasotteluiden osalta, kun se kohtaa Telia 5G Areenalla Klubi 04:n sunnuntaina klo 18.30.Aleksi Gullstenin pelikunto ratkeaa pelipäivänä (Kuva: Elias Mustonen)

 

Laivastonsinisten kausi on toistaiseksi varsin kaksijakoinen - kotiotteluissa ovat kaatuneet HIFK ja KTP kahden maalin erolla. Vieraissa on ollut vaikeampaan sillä AC Kajaanille ja Hakalle on menetetty täydet pistepotit, eikä pelikään ole ollut kuosissa.

 

Sunnuntaina AC Oulu saa vastaan HJK:n kakkosjoukkueen Klubi 04:n, joka on saavuttanut neljästä ottelusta neljä pistettä. Nuorta helsinkiläisryhmää ei kannata missään nimessä aliarvioida - jokainen pelaajista on käynyt läpi laadukkaan pelaajaputken ja parhaat pelit lienevät jokaisella vielä edessä. Siitäkin huolimatta AC Oulun ainoa tavoite on kolme pistettä.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Klubi 04 on taitava ja pelirohkea joukkue, jossa pelaa paljon tulevaisuuden tähtiä. Haaste on iso. Me lähdemme jatkamaan siitä mihin KTP-pelissä jäimme eli tiiviillä ja yhtenäisellä puolustuspelillä. Kauden ensimmäinen vierasvoitto on ehdoton tavoite, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta puuttuu yhä hyökkääjä Alberto Alvarado Morin. Edeltävissä harjoituksissa pienen kolhun saaneen Aleksi Gullstenin pelikunto ratkeaa myöhemmin ottelupäivänä.

LISÄTIETOJA

Ottelu näytetään Elisa Viihteeltä.

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen