Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa FF Jaron Pietarsaaren keskuskentällä.

Laivastonsiniset jatkavat viime viikonloppuna alkanutta vieraskiertuetta Pietarsaaressa. Isoin tavoittein ja satsauksiin kauteen lähtenyt isäntäjoukkue Jaron kauden aloitus on sujunut huonommin kuin oululaisilla. Kasassa on kuuden pelatun kierroksen jälkeen kuusi pistettä: yksi voitto, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Viimeisin Jaron ottelu päättyi tiukkaan 2-3 tappioon OPS:lle. 

AC Oulun saldo seitsemästä ottelusta näyttää 10:ntä pistettä. Kasassa on kolme voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Viimeisin ottelu Honkaa vastaan Espoossa päättyi tylyin lukemin 4-0. 

Virallisissa otteluissa AC Oulu ja FF Jaro ovat olleet tasaväkinen kaksikko. 11 virallista ottelua, joista molemmat ovat voittaneet viisi ottelua ja kerran on pelattu tasan. Viime kaudella niskan päällä oli Jaro, joka voitti kolmesta kamppailusta kaksi ja kerran pelattiin tasan. 

Kommentit

– Jaro on aloittanut kauden selvästi alakanttiin. Pietarsaaressa on varmasti kovat paineet tällä hetkellä. Lähdetään jatkamaan ja parantamaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Honkaa vastaan ensimmäinen puoliaika oli hyvää pelaamista. Toinen jakso oli sitten huonompi. Meidän täytyy pysyä koko peli pallossa kiinni sekä keskittyä puolustamiseen. Rohkeus on pelin teema, päättää kiireisen arjen keskeltä kiinni saatu päävalmentaja Rauno Ojanen

 

Tällä viikolla Suomen U18-maajoukkueessa uurastanut puolustaja Samuli Leppälä lähtee innoissaan kohti Pietarsaarta.

 

– Maajoukkuereissu meni tosi hyvin omalta ja joukkueen osalta. Ei ollut suurempia ongelmia puolustattaessa, nollatkin pysyi. Pelasin tosiaan vain keskiviikon ottelun, ja tulin takaisin Ouluun keskittymään lauantain Ykkösen ottelua varten. Pietarsaareen lähetään hakemaan voitto taas muutaman huonomaan pelin jälkeen. Odotan joukkueelta vahvaa tekemistä, joka riittää kolmeen pisteeseen, kertoi Leppälä. 

Kokoonpanotilanne

Pietarsaaren bussista pois jäävät loukkaantuneet Markus Heikkinen ja Jere Aallikko sekä pelikieltoinen Jair

Seuraa heitä

AC Oulun kannattajat ovat paikan päällä kannustamassa Laivastonsinisiä. Kannattaa siis katsoa myös kentän ulkopuolelle!