Ennakko Edustus

AC Oulu aloittaa Suomen Cup urakkansa huomenna keskiviikkona. Laivastonsiniset kohtaavat vieraskentällä Kakkosessa pelaavan GBK:n Kokkolan Kipparihallissa.

Ykkösen sarjakauden alkuun on vielä reilusti aikaa. Kotimainen jalkapallokausi käynnistyy tosipelien osalta kuitenkin Suomen Cupin muodossa. AC Oulu aloittaa Suomen Cupin valloittamisen vieraskentällä – oululaiset matkustavat GBK:n vieraaksi Kokkolaan. Ottelu Kipparihallissa vihelletään käyntiin huomenna keskiviikkona klo 19:00 alkaen.

Viime vuonna AC Oulun Cup-taival oli suuri pettymys – Pietarsaaren JBK pudotti Rauno Ojasen suojatit jo avausottelussa. Päävalmentajan sävelet ovat huomiselle selvät.

– Vain voitto ja jatkopaikka kelpaavat. Peliesityksen toivon tietysti kehittyvän peli peliltä ja siihen on huomenna jälleen paikka, mutta tulos on lopulta ainoa asia joka kilpailussa merkitsee. Viime vuonna opimme nöyryyttä ja enää meitä ei voida yllättää sen osalta. Rinki sopimuspelaajien ja ylipäätänsä edustuskelpoisten pelaajien osalta on pieni ja siksi haastava, mutta sen kanssa on elettävä, Ojanen alustaa.

GBK – AC Oulu
19.2. klo 19:00
Kipparihalli, Kokkola