Ennakko Edustus

AC Oulu isännöi PS Kemiä Respect Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussa, jossa panoksena on pääsy 8 parhaan joukkueen ryhmään. Pohjoisen paikalliskamppailu alkaa Arina Areenalla huomenna torstaina kello 18:30.

Lähtökohdat otteluun ovat selvät – molemmille joukkueille vain voitto kelpaa. PS Kemi nousi viime kauden päätteeksi Ykköseen ja ”Kingsit” ovat rakentaneet heti nousukaudelle vahvaa joukkuetta. Punapaitojen riveissä nähdään peräti kuusi ulkomaalaisvahvistusta, joista oululaisyleisölle tutuimmat nimet ovat OPS:n paidassa esiintyneet Cornelius Stewart ja Sasa Jovovic.

Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa viime kuun puolella samaisella Arina Areenalla. Kemiläiset hakivat vahvan fyysisen pelinsä ja kotijoukkueen tehottomuuden ansiosta 1-3-vierasvoiton, joten kemiläisjoukkue lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina.

AC Oulu päihitti edellisellä kierroksella Veikkausliigajoukkue Vaasan Palloseuran lukemin 2-1. PS Kemi puolestaan tiputti JJK:n 0-1-voitolla.

Kommentit

– Kemillä on todella vahva avauskokoonpano. He pelaavat puolustusvoittoista peliä ja iskevät nopeasti vastaan, mutta toki myös muita variaatioita löytyy. Meidän täytyy olla ennen kaikkea kovia, liikuttaa palloa nopeasti ja hoitaa omat velvoitteet mitä nöyrimmin. Arina Areena tulee olemaan täysi ja uskon kotiyleisön sytyttävän meidät hyvään lentoon – aivan kuten VPS-ottelussa, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen ennakoi.

Kokoonpanotilanne

AC Oulu lähtee otteluun ilman loukkaantumishuolia.

Seuraa heitä

AC Oulun keskikentän nelikko Siira, Stafsula, Ojala, Gerster Peipinen vakuuttivat VPS-ottelussa. Ottavatko he pelin hallintaansa myös huomenna?

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko