Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Ville Puukka Kraton Allin matala H2O Temrex PLC

Toinen kierros alkaa kotiottelulla – AC Kajaani vieraaksi

25.6.2018 20:26 Ennakko

 

AC Oulu ja AC Kajaani iskevät yhteen tiistaina 26.6. Raatissa klo 18.30 alkavassa ottelussa.Jere Aallikko on esiintynyt viime otteluissa pirteästi kymppipaikalla (Kuva: Elias Mustonen)

 

Ykköstä on takana yksi kierros eli jokainen joukkue on pelannut yhdeksän ottelua. Kaikki ovat kohdanneet toisensa siis kertaalleen ja ennakkoon kaavailtu tasaisuus on pitänyt täysin kutinsa. HIFK johtaa sarjaa tasapistein (17p) KPV:n kanssa. Kaksikkoa seuraa 14 pisteellä FF Jaro, Haka ja EIF. Tiistain ottelupari AC Oulu ja AC Kajaani ovat seuraavat kaksi joukkuetta 13 pisteellä. Seitsemän ensimmäistä joukkuetta mahtuvat siis kaikki neljän pisteen sisälle! KTP, Klubi04 ja JJK pitävät häntää pienen eron turvin.

 

AC:t kohtasivat toisensa kauden avausottelussa Kajaanissa. Vikkelä kotijoukkue oli tuossa taistossa parempi lukemin 2-1. Tiistaina AC Oulu kohtaa ennakkoluulottoman joukkueen, joka kaatoi edellisessä ottelussa sarjakärki HIFK:n kotikentällään. Kajaanilaisten tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Ramirez (5 maalia) ja Michael Ibiyomi (4 maalia).

ENNAKKOKOMMENTIT

- Sarja-avaus Kajaanissa jätti paljon hampaankoloon. Vastassa on laadukas porukka, mutta odotan meiltä hyvien otteiden jatkumista - ja toki kehittymistä. Kotiyleisön tuki on tärkeä, joten toivottavasti porukkaa tulee paikalle meitä kannustamaan ja Raatti on laivastonsininen, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne veistää.

KOKOONPANOTILANNE

Laivastonsinisten kokoonpanosta ovat sivussa Lassi Nurmos ja Topi Järvi. Molempien pelaajien alaraajavammat olivat ennakkoa lievemmät ja paluu tositoimii tapahtuu heinäkuun aikana.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - AC Kajaani
tiistaina 26.6. klo 18.30
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä Temrex

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen