Ennakko Edustus

AC Oulu ja AC Kajaani iskevät yhteen tiistaina 26.6. Raatissa klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Ykköstä on takana yksi kierros eli jokainen joukkue on pelannut yhdeksän ottelua. Kaikki ovat kohdanneet toisensa siis kertaalleen ja ennakkoon kaavailtu tasaisuus on pitänyt täysin kutinsa. HIFK johtaa sarjaa tasapistein (17p) KPV:n kanssa. Kaksikkoa seuraa 14 pisteellä FF Jaro, Haka ja EIF. Tiistain ottelupari AC Oulu ja AC Kajaani ovat seuraavat kaksi joukkuetta 13 pisteellä. Seitsemän ensimmäistä joukkuetta mahtuvat siis kaikki neljän pisteen sisälle! KTP, Klubi04 ja JJK pitävät häntää pienen eron turvin.

AC:t kohtasivat toisensa kauden avausottelussa Kajaanissa. Vikkelä kotijoukkue oli tuossa taistossa parempi lukemin 2-1. Tiistaina AC Oulu kohtaa ennakkoluulottoman joukkueen, joka kaatoi edellisessä ottelussa sarjakärki HIFK:n kotikentällään. Kajaanilaisten tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Ramirez (5 maalia) ja Michael Ibiyomi (4 maalia).

Kommentit

– Sarja-avaus Kajaanissa jätti paljon hampaankoloon. Vastassa on laadukas porukka, mutta odotan meiltä hyvien otteiden jatkumista – ja toki kehittymistä. Kotiyleisön tuki on tärkeä, joten toivottavasti porukkaa tulee paikalle meitä kannustamaan ja Raatti on laivastonsininen, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne veistää.

Kokoonpanotilanne

Laivastonsinisten kokoonpanosta ovat sivussa Lassi Nurmos ja Topi Järvi. Molempien pelaajien alaraajavammat olivat ennakkoa lievemmät ja paluu tositoimii tapahtuu heinäkuun aikana.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko