Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Suomen Cupin lohkovaiheen viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina

23.2.2018 16:28 Ennakko

 

AC Oulu kohtaa MuSa:n Suomen Cupin lohkovaiheen viimeisessä kotiottelussa lauantaina 24.2. Kamppailu tärkeistä pisteistä käynnistyy Arina Areenalla klo 15.30.Aleksi Lappalainen nähtiin viimeksi topparin tontilla, missä "Jallu" luuraa lauantaina (Kuva: Elias Mustonen)

 

Lohko A:n kärjessä jatkaa puhtaalla pelillä eli 12 pisteellä KuPS. RoPS ja PS Kemi seuraavat perässä seitsemällä pisteellä neljästä ottelusta. Veikkausliigajoukkueiden perässä tulevalla AC Oululla on kasassa neljä pistettä, mutta se on pelannut yhden ottelun vähemmän - voittamalla lauantaina AC Oulu nousisi siis tasapisteisiin RoPS:n ja PS Kemin kanssa. Lohkon kolme parasta jatkaa Suomen Cupissa jatkopeleihin, joten iso peli on kyseessä.

 

 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Viime lauantaina KuPS oli hyvä, mutta myös me epäonnistuimme - on siis kasvojen pesun paikka. Aloituskokoonpanoon tulee muutoksia ja useampi pelaaja pääsee näyttämään energiaansa, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanotilanne on edelleen tiukka. Vammojen vuoksi sivussa ovat ainakin Lassi Nurmos, Driton Shala, Samuel Kurttila, Niko Ronkainen, Santeri Laatikainen ja Hannes Seikkala.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - MuSa

Lauantaina 24.2. klo 15.30

Arina Areena

 

Liput otteluun: 10€ (aikuiset), 8€ (erityisryhmät) 5€ (lapset 7-16v)

Veloituksetta: Kausikortti+, VIP-kausikortti, Palloliiton voimassa olevat kortit, alle 7v.

Alennukset: -50% AC Oulun muilla kausikorteilla (vain ovelta!).

 

Kausikortit luetaan ovella ja lipunmyynnissä (veloituksetta suoraan Järjestyksenvalvojalle). Kampanjakortti on voimassa alennukseen henkilöllisyystodistusta vastaan!

Ennakkomyynti: AC Oulun verkkokauppa tai Urheilukauppa.eu:n myymälä (Pakkahuoneenkatu 9, 90100 Oulu)

 

Hallilla palvelee kioski. Maksuvälineenä pankkikortti ja käteinen sekä Smartum-setelit.


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen