Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Suomen Cup jatkuu perjantaina Oulussa – RoPS toimii kotijoukkueena

8.2.2018 14:33 Ennakko

 

AC Oulun urakka Suomen Cupissa jatkuu perjantaina 9.2. klo 17.30 alkavassa ottelussa. Alkuperäisen ohjelman mukaan ottelu oli tarkoitus pelata Rovaniemellä, mutta seurojen yhteisellä päätöksellä peli on siirretty pelattavaksi Ouluun. RoPS toimii ottelussa kotijoukkueena.AC Oulu ja RoPS ovat kohdanneet vuosien varrella useita kertoa. Viime talvena testissä ollut Tulio yritti ohittaa Anselmi Nurmelaa.

 

AC Oulu aloitti Suomen Cupin AC Kajaanin vieraana maalirikkaassa ottelussa. Laivastonsiniset voittivat lopulta 3-4 ja joukkueen tehopelaajina kunnostautuivat kaksi maalia iskeneet Alberto Alvarado Morin sekä Aleksi Gullsten. RoPS:n Cup-taival alkoi tappiolla, kun PS Kemi kaatoi rovaniemeläiset lukemin 2-1.

 

Syy ottelun siirtämiselle Ouluun on Rovaniemen heikko kenttätilanne - Ounashallin mitat eivät täytä vaatimuksia, joten urheilullisesti siellä ei ole järkevää pelata. RoPS toimii ottelussa kotijoukkueena, mutta seurat vastaavat järjestelyistä yhdessä, niin että hyödyt jaetaan.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Siirto Ouluun oli hyvä asia meidän ja koko pelin kannalta. Arina Areenan olosuhteet ovat huippuluokkaa, joten saadaan pelistä kaikki mahdollinen irti. Molemmat joukkueet ovat vielä rakennusvaiheessa, mutta kova vääntö me saadaan aikaiseksi. Odotan innolla perjantai-iltaa, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne toteaa.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta puuttuu varmuudella Driton Shala. Muiden pelaajien kunto selviää pelipäivänä.

SEURAA HEITÄ

RoPS:n riveistä löytyy tälläkin kaudella oululaisväriä, kun Aapo Heikkilä pinkoo sinisessä paidassa.

LISÄTIETOJA

RoPS - AC Oulu

Perjantaina 9.2. klo 17.30

Arina Areena

 

Liput otteluun 10€

Ennakkomyynti: AC Oulun verkkokauppa tai Urheilukauppa.eu:n myymälä (Pakkahuoneenkatu 9, 90100 Oulu)

 

Hallilla palvelee kioski. Maksuvälineenä pankkikortti ja käteinen sekä Smartum-setelit.

 

Ottelu katsottavissa myös Ruutu+:ssa

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen