Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Ville Puukka Kraton Allin matala H2O Temrex PLC

Sunnuntaina kenraali – AC Oulu kohtaa TP-47:n

21.4.2018 08:45 Ennakko

 

Ykkösen sarjakauden alkuun on enää viikko aikaa. Laivastonsinisten kenraaliharjoitus käydään tämän viikon sunnuntaina, kun Tornion Pallo 47 saapuu AC Oulun vieraaksi Heinäpään tekonurmelle. Ottelu alkaa klo 11.45.Joukkueet kohtasivat Heinäpään tekonurmella myös kaudella 2009

 

Ennen sunnuntaita, AC Oulun talvikausi on pitänyt sisällään kolme harjoitusottelua ja viisi Suomen Cupin ottelua. Saldona laivastonsinisillä on neljä voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota.

 

Normaaliin tapaan joukkueen kokoonpano on elänyt paljon, mutta kevään tullessa tilanne alkaa näyttämään hyvältä - päävalmentaja Mika Lähderinteen käytettevissä on 26 pelaajan rinki.

 

Sunnuntain vastustaja TP-47 valmistautuu tulevaan Kakkosen kauteen. Torniolaiset ovat kuuluneet usean vuoden ajan lohkonsa kärkijoukkueisiin, mutta nousu takaisin ylimmille sarjatasoille on jäänyt toistaiseksi haaveeksi. Punapaitojen nimekkäin pelaaja on vielä viime kauden aikana Veikkausliigassakin pelannut Ryan Gilligan. Joukkuetta valmentaa kaiken kokenut Oleg Eprintsev

ENNAKKOKOMMENTIT

- Terveystilanne on hyvä, sillä ainoastaan Ronkainen ja Kurttila tekevät vielä asteittain paluuta. Loukkaantuneena olleet Shala ja Gullsten ovat treenanneet tämän viikon täysillä mukana, mutta toki matkaa täyteen iskuun on vielä hieman. Pelipaikkakilpailu on siis kovaa ja se on näkynyt harjoituksissa nostaen laatua entisestään, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

 

- Sunnuntain peli on äärimmäisen tärkeä, kuten toki aikaisemmatkin pelit ovat olleet. Asetimme joukkueen kanssa viime viikonloppuna yhteisen tavoitteen ja yhteiset arvot. Seura tiedottaa niistä myöhemmin, mutta nämä mielessä lähdetään kenraaliin ja sarja-avausta kohti, Lähderinne jatkaa.

KOKOONPANOTILANNE

Kokoonpanosta ovat poissa ainoastaan Samuel Kurttila ja Niko Ronkainen. Osa pelaajista saa vastuuta lauantaina farmiseura OLS:n harjoitusottelussa.

SEURAA HEITÄ

Aleksi Gullsten palaa kokoonpanoon - jatkuuko alkutalven tehovire kasvattajaseuraa vastaan?

LISÄTIETOJA

Otteluun vapaa pääsy!

 

Kausikortit myynnissä

 

Kausi lähestyy, hanki kausikorttisi nyt!


Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen