Ennakko Edustus

AC Oulu saa sunnuntaina vieraita seinäjoelta, kun puhtaalla pelillä kautensa aloittanut SJK saapuu Raattiin. Ykkösen huippukamppailu pyörähtää käyntiin klo 16:00.

Suurella sydämellä taistellut AC Oulu nappasi arvokkaan avausvoiton sunnuntaina Joensuussa, kun JIPPO kaatui Tashan Adeyinkan kauden toisella osumalla lukemin 0-1. SJK haki puolestaan maanantaina täyden pistepotin Tampereelta, kun Ilves kaatui Tammelan stadionilla lukemin 2-4.

Englannin Valioliigassa ja Yhdysvaltojen pääsarjassa ammattilaisurallaan pelanneen Simo Valakarin valmentama SJK on aloittanut kauden odotetun vahvasti: saldona kolmesta ottelusta on kolme voittoa. Seinäjokelaisseuran suuret satsaukset ovat kantaneet hedelmää alusta alkaen ja SJK on yksi vahvimmista ennakkosuosikeista syksyn nousutaistelua silmällä pitäen.

Seurat kohtasivat harjoituskaudella kolmeen otteeseen: otteluissa iskettiin yhteensä huimat 19 maalia. Molemmat joukkueet voittivat kertaalleen ja kerran päädyttiin tasatulokseen lukemin 3-3. Ykkösessä kerran voittanut ja kerran tasan pelannut AC Oulu nousee sunnuntaina voitolla sarjakakkoseksi Valkeakosken Hakan rinnalle.

– Me ollaan SJK:n kanssa toisille tosi tuttuja vastustajia. Talvella kohdattiin kolme kertaa ja pelit olivat melkoista ilotulitusta, joissa sattui ja tapahtui. Seinäjoella ollaan tehty tosi kovia satsauksia, mutta meidän täytyy käyttää omat vahvuutemme heidän heikkouksiaan vastaan tehokkaasti hyväksi. Uskon, että pelistä tulee viihdyttävä jalkapallotapahtuma – ottelu, jossa molemmat uskaltavat pelata näyttävää futista, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen alustaa.

– Tashan huilaa pari peliä, joka on tietysti ikävä asia. Tilalle nousee kuitenkin nälkäisiä jätkiä, jotka haluavat näyttää kuuluvansa kentälle ja se on ainoastaan hyvä juttu, Ojanen kommentoi brittikärjen poissaoloa.

AC Oulun terveystilanne ottelun alla on hyvä. Ainoastaan Sami Hyvärisen olkapäävamma pitää miehen sivussa varmuudella ottelusta. Muuten Ojasella on käytössään kaikki pelaajat lukuunottamatta pelikieltoa kärsivää Adeyinkaa.

AC Oulu – SJK
Sunnuntaina 19.5. klo 16:00
Raatin stadionilla
Tervetuloa!

Katso ottelu livenä netistä hintaan 8 euroa>>

Lue uusin ACIAA-lehti tästä>>

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle
  • Live-stream lähetys ottelusta täältä>>

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko