Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa huomenna lauantaina Helsingin Vuosaaressa kotijoukkueen FC Viikingit. Ykkösen ottelu potkaistaan käyntiin klo 15:00 alkaen.

AC Oulun lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset – Juha Malisen aikakausi päävalmentajana päättyi ja Rauno Ojasen alkoi. Joukkue uhkuu taatusti näyttöhaluja uuden valmentajan alaisena ja oululaisjoukkue lähtee Vuosaareen ainoastaan voitto silmissä.

Vuosien varrelta erittäin tutut kilpakumppanit iskevät yhteen jo kolmannen kerran tällä kaudella. ”Viikkarit” ovat vierailleet Raatissa kahdesti – ensimmäisellä kerralla AC Oulu latoi tiskiin tylyt 5-0-lukemat, mutta surullisen kuuluisalla kabinettipäätöksellä pisteet matkasivat myöhemmin Helsingiin. Toisella kerralla ottelu päättyi sopuisasti 3-3-lukemiin värikkäiden vaiheiden jälkeen. Ottelut ovat olleet hyvätasoisia ja molemmat joukkueet tunnustuvat aktiivisen ja pallonhallintapelin puolesta.

– Joukkue on suhtautunut valmentajan vaihdokseen erittäin ammattimaisesti ja ilme harjoituskentällä on ollut positiivinen ja rento. Minulla on levollinen ja luottavainen olo ottelun alla, mutta haaste on tässä sarjassa aina kova. Meillä on huono vierassaldo tältä kaudelta ja sitä lähdetään parantamaan, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

AC Oululta ottelusta ovat sivussa Jani Kauppila, Arttu Hinkula, Juuso Majava ja Vesa Verronen.

FC Viikingit – AC Oulu
Vuosaaren Urheilukenttä
15.9. klo 15:00