Ennakko Edustus

PK-35 Vantaa isännöi AC Oulua Ykkösen ottelussa huomenna keskiviikkona. Ottelu alkaa Myyrmäen jalkapallostadionilla klo 18:30.

AC Oulu lähtee hakemaan ottelusta ryhtiliikettä viime perjantain JIPPO-tappion jälkeen. Jokaisella pelaajalla on peiliin katsomisen paikka ja odotettavissa onkin kovaa taisteleva oululaisjoukkue.

PK-35 Vantaa on aloittanut sarjan kahdella voitolla, kahdella tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Edellisessä ottelussa se voitti FC Viikingit 2-0-lukemin. Punamustien riveissä pelaa kaksi oululaisille varsin tuttua pelaajaa – Niko Kukka edusti laivastonsinisiä kaksi ja Joni Korhonen yhden kauden. AC Oulun jälkeen Veikkausliigaa Mypassa ja IFK Marienhaminassa pelannut Kukka palasi takaisin kotikonnuilleen pääkaupunkiseudulle vahvistamaan vantaalaisten alakertaa. Korhonen muistetaan FC Viikinkien riveistä, jossa se on iskenyt AC Oulun verkkoon monta upeaa osumaa.

– Tässä sarjassa vastaan tulee vain hyviä joukkueita, niin tälläkin kertaa. Vantaa on vahvistunut mielestäni edellisestä kaudesta ja se on aloittanut sarjan hyvin. He puolustuvat erittäin tiiviisti ja hyökkäyspäästä löytyy vaarallisuutta niin peli- kuin erikoistilanteissa, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

– Meidän pelin avainasia on ryhtiliike. Pallollisena täytyy pystyä tunnistamaan tilanteet paremmin ja tehdä sen mukaisia ratkaisuja. Olen vakuuttunut, että joukkue on iskussa ja haluaa todella pelata hyvän ja ehjän pelin, Ojanen jatkaa.

AC Oulun sairastuvalta kuuluu ottelun alla positiivista – vain Aapo Heikkilä ei ole kokoonpanossa mukana.

Ottelu on nähtävissä suorana ISTV:n streamlähetyksenä>>

PK-35 Vantaa – AC Oulu
28.5. klo 18:30
Myyrmäen jalkapallostadionilla