Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

PS Kemi vieraaksi harjoitusotteluun lauantaina

23.3.2018 17:51 Ennakko

 

AC Oulu ja PS Kemi iskevät yhteen harjoitusottelussa lauantaina Arina Areenalla klo 13.15 alkaen.Arina Areenan ylivoimaisesti legendaarisin ottelu pelattiin AC Oulun ja PS Kemin välillä kaudella 2015 (Kuva: Jouko Kylmäoja)

 

AC Oulu ja PS Kemi kohtasivat Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa Kemissä kaksi viikkoa sitten. Laivastonsiniset hakivat komean 1-3-vierasvoiton ja nappasivat lohkossaan kakkostilan.

 

Kemiläiset ovat vahvistaneet rivejään kyseisen ottelun jälkeen, joten odotettavissa on kova kamppailu.

 

Vuosien saatossa joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet viihdyttäviä ja tunteikkaita. Lauantaina nähdään toivottavasti rehti ja kova kamppailu.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Viime pelin pettymys EIF:ä vastaan on pesty treenikentällä ja hommia on painettu kovasti. Tämä on molemmille todella tärkeä peli, kun mennään kovaa vauhtia kohti sarja-avauksia, joten penniäkään ei säästellä. Kemi on vahvistunut viime näkemästä ja he tulevat varmasti kovalla asenteella Ouluun. Meillä on valitettavasti jälleen paljon poissaoloja, mutta onneksi rinki ja laaja ja jalkeille saadaan hyvä nippu, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta sivussa varmuudella ovat Driton Shala, Aleksi Lappalainen, Aleksi Gullsten, Toni Tahvanainen, Niko Ronkainen ja Samuel Kurttila

SEURAA HEITÄ

AC Oulun tuore vahvistus Walter Moore tekee debyytin kotiyleisön edessä.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - PS Kemi

Lauantaina 24.3. klo 13.15

Arina Areena

 

Liput otteluun: 5€

Veloituksetta: Kausikortti+, VIP-kausikortti, Palloliiton voimassa olevat kortit, alle 7v.

Alennukset: -50% AC Oulun muilla kausikorteilla (vain ovelta!).

 

 

Hallilla palvelee kioski ja fanituotemyymällä.

 

Maksuvälineenä pankkikortti ja käteinen sekä Smartum-setelit.


Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen