Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Pelit jatkuvat – Klubi 04 vieraana keskiviikkona

7.8.2018 20:52 Ennakko

 

Voitokkaan Jaro-ottelun jälkeen, AC Oulun urakka jatkuu keskiviikkona Raatissa. Vastaan asettuu kello 18.30 alkavassa ottelussa Klubi 04.Jairin rooli keskikentän moottorina on suuri (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulu on onnistunut kahdessa viime ottelussa nappaamaan täydet kuusi pistettä. Ensin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna kaatui vieraskentällä KPV lukemin 1-2 ja viime lauantaina kotikentällä FF Jaro sai taipua lukemin 4-1. Etenkin Jaro-ottelu antoi viitteitä siitä, mihin laivastonsiniset parhaimmillaan pystyvät.

 

Keskiviikon vastustajana toimii HJK:n reservijoukkue Klubi 04. Joukkue koostuu pääosin seuran omista kasvateista ja joukkueen keski-ikä huitelee 20 ikävuoden huiteilla - pelaajia yhdistää kuitenkin se, että jokaisen parhaat pelit ovat vielä edessä. Nuorta joukkuetta on turha aliarvioida ja sen sai kokea edellisessä ottelussa sunnuntaina myös nimekäs KPV, joka haki vaivoin yhden pisteen helsinkiläisiltä 1-1-tuloksella.

 

Myös AC Oulu sai kauden ensimmäisessä kohtaamisessa todeta Klubin taidon ja vahvuudet, sillä kotijoukkue otti Telia 5G Areenalla 1-0-kotivoiton. Huippupaikkoja kyseisessä ottelussa tuhlannut AC Oulu on valmiina revanssiin.

 

 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Klubi taistelee kynsin hampain sarjapaikastaan ja he ovat parantaneet peliä. Neljä edellistä ottelua taitaa olla tasureita. Meidän täytyy keskittyä omaan juttuun ja jatkaa hyvää virettä. Vain teot riittävät, AC Oulun käskyttäjä Mika Lähderinne toteaa.

KOKOONPANOTILANNE

Jere Aallikko palaa kokoonpanoon pienen jalkavaivan vuoksi. Sivussa ovat puolestaan Driton Shala, Ilari Koljonen ja Niilo Hautala.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - Klubi 04
keskiviikkona 8.8. klo 18.30
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä Ramirent.

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen