Ennakko Edustus

Voitokkaan Jaro-ottelun jälkeen, AC Oulun urakka jatkuu keskiviikkona Raatissa. Vastaan asettuu kello 18.30 alkavassa ottelussa Klubi 04.

AC Oulu on onnistunut kahdessa viime ottelussa nappaamaan täydet kuusi pistettä. Ensin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna kaatui vieraskentällä KPV lukemin 1-2 ja viime lauantaina kotikentällä FF Jaro sai taipua lukemin 4-1. Etenkin Jaro-ottelu antoi viitteitä siitä, mihin laivastonsiniset parhaimmillaan pystyvät.

Keskiviikon vastustajana toimii HJK:n reservijoukkue Klubi 04. Joukkue koostuu pääosin seuran omista kasvateista ja joukkueen keski-ikä huitelee 20 ikävuoden huiteilla – pelaajia yhdistää kuitenkin se, että jokaisen parhaat pelit ovat vielä edessä. Nuorta joukkuetta on turha aliarvioida ja sen sai kokea edellisessä ottelussa sunnuntaina myös nimekäs KPV, joka haki vaivoin yhden pisteen helsinkiläisiltä 1-1-tuloksella.

Myös AC Oulu sai kauden ensimmäisessä kohtaamisessa todeta Klubin taidon ja vahvuudet, sillä kotijoukkue otti Telia 5G Areenalla 1-0-kotivoiton. Huippupaikkoja kyseisessä ottelussa tuhlannut AC Oulu on valmiina revanssiin.

Kommentit

– Klubi taistelee kynsin hampain sarjapaikastaan ja he ovat parantaneet peliä. Neljä edellistä ottelua taitaa olla tasureita. Meidän täytyy keskittyä omaan juttuun ja jatkaa hyvää virettä. Vain teot riittävät, AC Oulun käskyttäjä Mika Lähderinne toteaa.

Kokoonpanotilanne

Jere Aallikko palaa kokoonpanoon pienen jalkavaivan vuoksi. Sivussa ovat puolestaan Driton Shala, Ilari Koljonen ja Niilo Hautala.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko