Ennakko Edustus

AC Oulu ja OPS iskevät yhteen kauden toisessa paikallisottelussa keskiviikkona. Ottelu vihelletään käyntiin Raatin stadionilla klo 18:30

Derby on aina derby. Erityinen ottelu, jonka voitto maistuu joka ainoa kerta piirun verran makeammalta. Taistelu tervakaupungin herruudesta sytyttää takuuvarmasti sekä kentällä että katsomossa. Vuodesta 2011 alkaen Oulun paikallisotteluissa on edetty vahvasti AC Oulun komennossa: OPS ei ole onnistunut voittamaan laivastonsinistä joukkuetta kertaakaan virallisissa otteluissa. Sama marssijärjestys jatkukoon myös keskiviikkona 24.7.2013, kun seurat iskevät jälleen yhteen komealla Raatin stadionilla.

AC Oulu ja OPS ovat kohdanneet Ykkösessä yhteensä kuusi kertaa: AC Oulu on voittanut kolme kertaa ja tasatulokseen on päädytty kolme kertaa. Eniten maaleja paikallisottelussa nähtiin syksyllä 2011, kun laivastonsininen Oulun ylpeys moukaroi valotaululle 6-2-voittolukemat tuulennopean Randy Edwini-Bonsun johdolla. Kauden 2013 ensimmäinen paikallisottelu päättyi toukokuun viimeisenä päivänä maalittomaan tasatulokseen, joten voitonnälkäinen miehistö päävalmentaja Rauno Ojasen johdolla haluaa nyt antaa hienoille kannattajilleen kauden ensimmäisen paikallisotteluvoiton.

Molemmat seurat lähtevät keskiviikon paikallistaistoon taustallaan voitto edellisestä ottelusta. AC Oulu voitti viime keskiviikkona AC Kajaanin vieraskentällä jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 1–2. Matias Ojalan ja Dritan Stafsulan osumilla AC Kajaani kaatui jo toistamiseen tällä kaudella yhden maalin erotuksella. OPS voitti puolestaan kaksi edellistä otteluaan ennen Oulun derbyä: sekä PK-35 että Ykkösen sarjakärki SJK joutuivat palaamaan Raatin stadionilta kotikonnuilleen kirvelevä tappio mukanaan. Molemmissa otteluissa Oulun Palloseuran maali pysyi puhtaana ja vierailijan verkko heilahti kahdesti.

– Keskiviikko jalkapalloihmisen unelmapäivä – kaksi hyvävireistä paikallisjoukkuetta iskevät yhteen kauniissa kesäsäässä. Sarjataulukko on tiivistynyt entisestään, joten senkin puolesta on paljon pelissä. Me luotamme omaan tekemiseen ja sen tuomaan tulokseen, joten erittäin hyvä kutina on joukkueen sisällä. Pienet asiat ratkaisevat näissä peleissä ja valmiina täytyy olla joka puolella kenttää. Meidän lukuisat nuoret pelaajat ovat jälleen kerran hieman kokeneempia näitä pelejä varten, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen pyörittelee.

AC Oulun kokoonpanosta puuttuu varmuudella vain kapteeni Lassi Nurmos. Sami Hyvärinen ja Joni Mäkelä pelasivat täydet minuutit viime lauantaina OLS:n riveissä ja ovat täten palaamassa kokoonpanoon. Henry Mäkäräisen vapautuminen armeista on vielä epäselvää.

Seuraa heitä, AC Oulu:
#7 Mika Nurmela – huilasi keskiviikkona Kajaanissa varoitustilin täyttymisen takia. 71 A-maaottelun mies on jälleen valmiina loistamaan paikallisottelussa.

#10 Matias Ojala – AC Oulun kauden 2013 paras maalintekijä viidellä maalillaan. Lähtee paikallisottelun jälkeen Bundesliigassa pelaavan HSV:n testiin.

Seuraa heitä, OPS:
#2 Juhani Koponen – yksi sarjan parhaista maalivahdeista, paikkaa puolustuksen uinahdukset.

#8 Alberto Ramirez – keskikentän työmyyrä, OPS:n erikoistilanteiden erikoismies.

Tervetuloa kannustamaan AC Oulu kauden seitsemänteen voittoon!

AC Oulu – OPS
keskiviikkona 24.7. klo 18:30
Raatin stadion

Katso live-lähetys ottelusta hintaan 8 euroa!>>

Lisätietoja AC Oulu – OPS-paikallisotteluista:

 • Otteluun myydään poikkeuksellisesti ottelukohtaiset liput myös aurinkokatsomoon
 • Kaikki Raatin sisääntuloväylät ovat auki, myös Tuiran pääty
 • AC Oulu nostaa palveluiden tasoa ottelun ajaksi lisäämällä myyntipisteitä
 • Vältä ruuhkat ja jonot ostamalla lippusi ennakkoon – lisää lipunmyynnistä täältä>>
 • Käteinen raha on nopein tapa asioida myyntipisteillä
 • Raatissa rakennetaan Qstock-viikonloppua – suurin osa parkkipaikoista on poissa käytöstä!
 • Tule siis pyörällä, kävellen tai julkisilla!
 • AC Oulu järjestää ennen ottelua sekä ottelun aikana arvontoja, joissa palkintoina Qstock-lippuja! Seuraa AC Oulua sosiaalisessa mediassa>>
 • Ottelussa myynnissä uusia fanituotteita!

Ballroom-tapahtuma:

 • Ballroom-tapahtumaan myydään lippuja erikseen
 • Sisäänpääsy myös VIP- ja kausikortti+ -korteilla
 • Erillinen VIP-tila uimahallin kahviossa ei ole käytössä

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko
Otteluennakko