Ennakko Edustus

AC Oulun ja KuPS:n välinen harjoitusottelu ennen joulua näyttää muodostuneen perinteeksi. Laivastonsiniset reissaavat Kuopioon vieraaksi Lippumäen ylipainehalliin. Ottelu pelataan lauantaina 16.12.2023 klo 15.00 alkaen. Kaleva näyttää pelin selostettuna monikameralähetyksenä klo 14.50 alkaen. Pääset katsomaan live-lähetyksen euron hintaisen tutustumistilauksen kautta. Eurolla saat tutustua palveluun kuukauden ajan, jonka jälkeen palvelu muuttuu normaalihintaiseksi.

Oululaiset ovat treenanneet nyt kolme viikkoa uudella joukkueella ja uusien taktiikoiden sekä periaatteiden opettelu on ollut avainasemassa. Mitään valmista ei varmasti kannata odottaa lauantailta ja johtopäätöksien tekeminen vielä tulevaan kauteen on vaikeaa, mikä koskee varmasti molempia joukkueita.

Joukkueelle kuuluu oikein hyvää.  Harjoituksissa on ollut hyvä tekemisen meininki ja arkeen olemme saaneet luotua yhdessä haluttua toimintakulttuuria. Tällä hetkellä meillä on muutamia loukkaantumisia joukkueessa, mutta tilanne on menossa parempaan päin.

Valmentaja Mikko Viitsalo
Mikko Viitsalo. Kuvaaja: Antsa / AC Oulu.

Hienoa on saada ottelu tämän harjoitusjakson päätteeksi. Ottelusta saamme varmasti paljon infoa siitä, miten haluamamme pelilliset periaatteet ovat lyhyessä ajassa iskostuneet joukkueeseen, ja missä asioissa meillä on eniten tekemistä. Ottelu on myös hyvä näytönpaikka usealle nuorelle pelaajalle.

Valmentaja Mikko Viitsalo
Liigacupin ottelu keväällä 2023 Lippumäen hallissa. Kuvaaja: Niklas Pehkonen / KuPS.

AC Oulun kaikki uudet hankinnat eivät ole mukana lauantaina pelissä, mikä avaa tilaisuuden nuorille lupauksille näyttää kyntensä. Vaikka kyseessä on harjoitusottelu, voi se olla monille isompi näytönpaikka ajatellen kevättä ja ylipäätänsä tulevaa kautta. Harjoitukset ovat kuitenkin aina eri tilanne kuin ottelu, joiden perusteella yleensä ne suurimmat päätökset tehdään uraa ajatellen.

Haluamme lähteä Kuopioon pelaamaan ennakkoluulottomasti ja seuran arvojen mukaisesti. Toivottavasti jokainen pystyy heittäytymään otteluun täysillä ilman liiallista jännittämistä ja puristamista.

Valmentaja Mikko Viitsalo

Vaikka harjoitusotteluita perustellaan aina enemmän muihin asioihin keskittymisellä, kuin voittamisella, kyllä voitolla tulisi hieman enemmän joulumieltä niin joukkueelle kuin kannattajille. 

Kalevan lähetys:
https://www.kaleva.fi/kaleva-live-laivastonsinisten-hallipelit-kayntiin/6120348

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko