Ennakko Edustus

Liigacup jatkuu tulevana lauantaina, kun AC Oulu matkustaa Vepsun vieraaksi Vaasaan. Ottelu pelataan Veo Areenalla klo 18.00 alkaen. Ottelun näet suorana Ruutu+ -palvelusta.

Laivastonsinisten urakka Liigacupissa jatkuu Vaasassa, jossa kotijoukkue on muuttunut reilusti viime kaudesta. Valmennus on pysynyt samana, mikä on poikkeuksellista viime kauden Veikkausliigassa. Vaasalaisten joukkueesta on lähtenyt muille maille viime vuoden tehomiehiä ja runkopelaajia, mutta ovet ovat käyneet toiseenkin suuntaan ja uuden kauden joukkueen rakentaminen on siellä vielä kesken.

VPS muistuttaa paljon vuoden takaista Vepsua,  mikä testasi ja kierrätti pelaajiaan koko Liigacupin ajan.  Joukkue on menettänyt useita avainpelaajiaan ja löytänyt tilalle työteliäitä ja nälkäisiä urheilijoita. Vepsu on vielä tällä hetkellä keskentekoinen, mutta takuuvarmasti taistelua sieltä on luvassa.

Päävalmentaja Rauno Ojanen

Molemmat joukkueet lähtevät tappio niskassa lauantai-illan koetukseen. Vaasalaiset saivat kylmää kyytiä Kuopiossa viikko sitten, kun KuPS kaatoi Vepsun 5-0. AC Oulu puolestaan kohtasi kotikentällä Ilveksen ja joutui taipumaan 0-1 tappioon. Mustavalkoraitainen kotijoukkue voitti avauskierroksella SJK:n, mutta hävisi toisella kierroksella lohkon kärjessä oleville tamperelaisille.

Jos AC Oulu pystyy pelaamaan samanlaisella otteella, millä se pelasi Seinäjoella ja edellisessä ottelussa jälkimmäisen jakson, on joukkueella hyvät mahdollisuudet ottaa kolme pistettä Vaasasta. Joukkueen poissaolijatilannekaan ei näytä enää pahalta ja tiimiin on saapunut vielä kaksi uutta pelimiestä, joten on mielenkiintoista nähdä millainen vaikutus näillä on lauantain otteluun.

Kaikki AC Oulun ottelut suorana Ruudusta. Hanki Ruutu+ -palvelu!

Me olemme jatkaneet harjoittelua suunnitelmien mukaan ja treeneissä on ollut tekemisen meininki. Edellisen ottelun tappio on analysoitu ja oppia on otettu. Kaksi tehtyä maalia kolmessa ottelussa on tietysti liian vähän ja siihen on lääkkeet löydetty. Maalintekopaikkoja ei ole ollut liiaksi, mutta aihioita on ollut sitäkin enemmän. Jatkossa ne pitää vaan käyttää paremmin. 

Pelaajia on palannut harjoitusvahvuuteen ja lauantaina jokunen uusi pelaaja saattaa debytoida laivastonsinisissä.

Seuran arvojen mukaisesti lähdemme voittamaan ottelua taistellen ja rohkeasti. Pelin jälkeen meidän täytyy olla ylpeitä tekemästämme työstä.

Päävalmentaja Rauno Ojanen

Varmasti poissa joukkueen vahvuudesta ovat lauantaina Jake Dunwoody ja Alexander Forsström. 

AC Oululla on vielä hyvät mahdollisuudet semifinaalipaikkaan Liigacupissa, mutta se vaatii pisteitä ja mielellään jopa voittoa lauantaina. Pohjoislohko on äärimmäisen tasainen Ilvestä lukuunottamatta, kun kaikki loput joukkueet ovat kolmessa tai neljässä pisteessä. Oululaiset ovat neljällä pisteellä kolmantena ja FC Haka on toisena.

Lauantain Liigacupin ottelun näet suorana Ruutu+ -palvelusta, kuten koko Veikkausliigakauden. Hanki omasi!

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko