Ennakko Edustus

Liigacupin viimeinen lohkovaiheen kotiottelu pelataan torstaina Heinäpäässä, joten nyt todellakin kannattaa tulla katsomaan pohjoisen parasta futista! Torstaina 8. helmikuuta klo 18.00 vihelletään peli käyntiin Ilvestä vastaan Heinäpään Jalkapallohallissa. Kausikortin hankkiminen kannattaa nyt – VIP-kausikortin tai Kausikortti+:n haltijat pääsevät nauttimaan ottelusta ilmaiseksi ja muilla kausikorteilla alennetut lipunhinnat! Ja sinulle, joka et ole vielä kausikorttiasi hankkinut, irtoliput ja kausikortit ovat myynnissä nyt Laivastonsinisessä verkkokaupassa.

Lohkon kärkijoukkue Ilves saapuu torstaina Ouluun ja vastassa on viime kaudesta voimakkaasti muuttunut joukkue, joka on voittanut molemmat edelliset ottelunsa. Kissapedot ovat kaataneet KuPSin ja Vepsun kahden maalin eroilla ja hyökkäysvoimaa on keltavihreisiin hankittu talven aikana, joka näkyy jo heti talvikaudella. Muutenkin kauttaaltaan vahvistuneet tupsukorvat muuttuivat myös valmennuksesta, kun uusi päävalmentaja Joonas Rantanen otti vastuun joukkueesta, joka saapui Tampereelle Gnistanista.

AC Oulu kaatoi viime viikonloppuna komeasti SJK:n jälleen Seinäjoella. Kaksi peräkkäistä ottelua ilman takaiskumaaleja on hieno suoritus ja viime ottelussa avattu maalihana antavat odottaa hyvää peli-iltaa torstaina Heinäpäässä. Ashley Coffey palasi kentälle ja jatkoi viimeksi siitä mihin jäi viime kaudella, Roope Salo iski ensimmäisen maalinsa Liigacupissa ja myös Calum Ward piti nollan palattuaan jälleen viheriölle. Kahden hyvän ottelun jälkeen joukkueessa on varmasti itseluottamus kohdillaan ja pelaajat ovat valmiita kaatamaan Ilveksen.

Tuomas Silvennoinen. AC Oulu – KuPS harjoitusottelu 19.1.2024.

Kovat odotukset koko joukkueella, vastassa kova joukkue ja halutaan päästä parantamaan omaa pelaamista. Omat arvot ja periaatteet pitää näkyä, sekä etenkin taisteleminen ja työnteko ovat asiat jotka pitää tehdä entistä kovemmin. Halutaan löytää omia rajoja ja mennä niiden yli.

Valmentaja Tuomas Silvennoinen

Laivastonsinisten riveissä on edelleen poissaolijoita erinäisten syiden vuoksi ja torstaina varmasti poissa ovat: Jake Dunwoody, Jere Kallinen, Aleksi Paananen, Alexander Forsström, Eelis Taskila ja Niklas Orjala.

Kuten aiemmissakin otteluista, myös tässä pelissä on vaikea asettaa ennakkosuosikkia. Vastakkain ovat pohjoislohkon joukkueet, jotka eivät ole hävinneet vielä Liigacupissa otteluita, joten sitä vasten peilaten torstaina tullaan varmasti näkemään kaksi taistelevaa joukkuetta. Molemmilla on hyvät mahdollisuudet lohkosta jatkoon ja menestysodotukset kasvavat matkan varrella väkisin, vaikka kuinka harjoitusturnauksen statusta Liigacupille puetaan. Jokainen pelaaja haluaa voittaa ja miksi ei myös taistella lautasesta ennen kuin aletaan kamppailla pokaalista Veikkausliigassa.

Viimeksi yleisöä oli 357, joten toivottavasti vähintään yhtä paljon löytyy ihmisiä kannustamaan torstaina. Ottelu on viimeinen kotipeli Liigacupin lohkovaiheessa, joten seuraavan kerran kilpailullisia taisteluita on tarjolla vasta maaliskuussa semifinaalien myötä, jos joukkue sinne asti suoriutuu. Nyt kannattaa tulla nauttimaan pohjoisen parhaasta futiksesta ja kannustamaan Laivastonsiniset voittoon!

Liput otteluun tästä!

ACOTV

Otteluennakko