Ennakko Edustus

Talvikauden odotetuimmat jalkapallo-ottelut ovat vihdoin täällä, ja sinun ei kannata jättää niitä väliin! Lauantaina 27. tammikuuta klo 15.00 alkaen AC Oulu astuu kentälle Heinäpään Jalkapallohallissa, ja vastassa on kova kilpailija, FC Haka. Kausikortin hankkiminen kannattaa – VIP-kausikortin tai Kausikortti+:n haltijat pääsevät nauttimaan ottelusta ilmaiseksi ja muilla kausikorteilla alennetut lipunhinnat! Ja sinulle, joka et ole vielä kausikorttiasi hankkinut, irtoliput ja kausikortit ovat myynnissä nyt Laivastonsinisessä verkkokaupassa.

Viime syksynä FC Haka vieraili Oulussa viimeisessä kotiottelussa, ja nyt he tekevät paluunsa ensimmäisessä Liigacupin ottelussa Heinäpäässä. FC Hakan joukkue on kokenut suuria muutoksia valmennuksesta pelaajistoon asti, joten nyt on aika nähdä, miten uusi aikakausi käynnistyy. Brittiläinen valmentaja Andy Smith on ottanut Valkeakosken joukkueen ohjat, ja tämä lupaa uutta Hakaa, jossa pelataan aktiivista jalkapalloa.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet jo kaksi harjoitusottelua tälle vuodelle. Haka pelasi ensimmäisen matsin Gnistania vastaan, jossa lopputuloksena 1-1 tasapeli. Toisessa treenipelissä puolestaan Veikkausliigan vastustaja FC Lahti oli 1-0 parempi. Oululaiset puolestaan harjoittelivat ensin omaa reservijoukkuetta vastaan, jossa edustusjoukkue oli 3-1 parempi. Viime viikolla Ouluun vierailulle saapunut KuPS otti puolestaan 2-5 voiton AC Oulusta.

Lauantaina tosiaan kohdataan perinteikäs Valkeakosken Haka. Hienoa päästä pelaamaan Liigacupia, kyllä tuntuu että näistä peleistä alkaa todellinen Veikkausliigan odotus.

Jalkeille saadaan hyvä ja kilpailukykyinen joukkue, vaikkakin edelleen kärsitään muutamista loukkaantumisesta.

Valmentaja Mikko Viitsalo
Valmentaja Mikko Viitsalo työntouhussa Garam Masala Areenalla. Kuvaaja: Antsa / AC Oulu.

Poissaolijalista on ollut pitkä oululaisten leirissä kahdessa edelisessä ottelussa, mutta se on onneksi hieman lyhentynyt. Listalla on tällä hetkellä Jake Dunwoody, Jere Kallinen, Aleksi Paananen ja Niklas Orjala.

Ottelussa lähdetään pelaamaan omien periaatteiden ja arvojen mukaisesti, tavoitteena nähdä kentällä tähän asti energisin ja intensiivisin AC Oulu. Hakasta tiedämme uusien valmentajien suosivan aktiivista ja intensiivistä jalkapalloa, joten odotettavissa on kiihkeä ja kova tempoinen jalkapallo-ottelu.

Toivottavasti saadaan paljon kannatusta paikalle!

Valmentaja Mikko Viitsalo

Otteluun on vaikea etsiä tässä vaiheessa kautta ennakkosuosikkia, koska molempien joukkueiden rakentaminen on kesken ja vielä taktisia asioita hiotaan edelleen. Odotettavissa on varmasti mielenkiintoinen ottelu, koska jokaisella pelillä on iso merkitys menestyäkseen Liigacupissa. Vain neljä joukkuetta pääsevät jatkoon kahdesta lohkosta, joten voitosta täytyy taistella täysillä. Lisäksi molemmat joukkueet lähtevät otteluun tappio niskassa harjoitusottelusta, joten voitto maistuisi kummallekin, jolla olisi joukkueen sisällä suuri vaikutus henkisellä puolella.

Presidentinvaalin viikonloppu on hyvä aloittaa huippufutiksella lauantaina Heinäpää Jalkapallohallilla, joten tule viihtymään parhaassa seurassa! Liput otteluun ennakkomyynnissä nyt AC Oulun verkkokaupassa!

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko