Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa tänään KuPSin vierasottelussa Kuopiossa. Ottelu alkaa kello 15.00. Ottelusta ei ole valitettavasti suoraa lähetystä, mutta AC Oulun some on reissussa matkassa, joten Instagramin ja Facebookin tarinoissa on tulosseuranta.

AC Oulu on harjoitellut nyt uudella joukkueella noin kuukauden verran ja tänään on viimeinen treenimatsi ennen joululomaa. Viikko sitten joukkue pelasi omaa reservijoukkuetta vastaan ja voitti sen selvin numeroin 6-0. Tänään vastus on muutaman tason kovempi, kuin viime viikonloppuna ja nyt on hyvä testi, miten viime viikkojen aikana harjoitellut asiat ovat iskostuneet pelaajiin ja miten joukkue toimii yhdessä.

KuPSin riveissä on ollut jonkin verran vaihtuvuutta viime kauden jälkeen, mutta uusien pelaajien myötä edelleen Kallaveden rannalla tullaan taistelemaan sarjan kärkisijoista. Kuopiollaisilla on useampia pelaajia testissä ja omia junioreita ringissä taistelemassa paikasta edustusjoukkueessa. Nähtäväksi jää, millaisella kokoonpanolla kuopiolaiset kentälle marssivat.

On vaikea analysoida voimasuhteita ennakkoon, koska molemmilla joukkueilla on niin paljon uusia pelaajia ja vasta ensimmäinen kunnon testi tulevaa kautta ajatellen. Todennäköisesti ottelusta on tulossa tiukka vääntö kahden joukkueen välillä, jossa on monta pelaajaa suurilla näyttöhaluilla.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko